Mirjana Marković je godinama cenjeni astrolog ne samo na prostoru Balkana već i širom sveta, a to dokazuje i veliki broj poštovalaca njenog rada na Facebook-u. Ona je specijalizovana za natalnu astrologiju, ali koristeći svoju intuiciju daje nepogrešive prognoze. Od 2012. godine uspešno se bavi izradom svih vrsta horoskopa. Ona je specijalizovana za natalnu astrologiju (objašnjava karakter čoveka),prognostičku astrologiju (daje prognoze), kao i astrologiju odnosa (emotivni, poslovni odnos između ljudi).

Da Miri postavite pitanje putem SMS-a:

 

ukucajte ATM razmak konkretno pitanje pošaljite na 14530, cijena 3,63Eur/sms

Horoskop je kolaž aspekata, a ti aspekti nisu ništa drugo do gen vremena koji od predaka do nas živi, i sve te mogućnosti predstavljaju više sudbinskih puteva izvan kojih je nemoguće ići, ali unutar kojih je moguće delovati. Sve je stvar energije.

Kao astrolog, često ljude savetujem da shvate da su sami sebi enigma i da sami sebe stalno iznenađujemo novim izborima, reakcijama, ponašanjima.

Da Miri postavite pitanje putem SMS-a:

 

ukucajte ATM razmak konkretno pitanje pošaljite na 14530, cijena 3,63Eur/sms

Treba znati kada prelomiti, rizikovati, izvući maksimum od života, kako bi ishod mnogih događaja bio srećan odnosno pozitivan. Nemojte da dozvolite da život živi vas, već vi živite život. To je nešto gde astrologija može dosta da vam pomogne.

Ukažite mi svoje poverenje, možete se javiti i putem SMS ASTRO centra na broj koje su istaknut na početnoj stranici ove internet

Da Miri postavite pitanje putem SMS-a:

 

ukucajte ATM  razmak konkretno pitanje pošaljite na 14530, cijena 3,63Eur/sms