Rođen 30.05.1968. u Subotici, gde sam završio Pedagošku Akademiju. Istraživao sam granična područja nauke, psihologiju, parapsihologiju, hermetizam i sistem Tarot karata. Rođen sa Suncem u tropskom znaku Blizanaca i ascendentom u Jarcu. Kod psihologa Živorada Mihajlovića Slavinskog počinjem sa praktikovanjem metoda meditacija i sistema Intenziv prosvetljenja, kao i tehnika rastvaranja nepoželjnih i stvaranja poželjnih stanja i okolnosti, kao što su Ekskalibur, Kreaton i Aspektika. Praktikovao sam i preporađanje (rebirthing), ritual hodanja po vatri i NLP. Od meditativnih tehnika bavim se TM (transcendentalnom meditacijom), dinamičkom meditacijom (Osho), tibetanskim budizmom i SVAR meditacijama. Da Igoru postavite pitanje putem SMS-a:

ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošaljite na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

Astrološkim konsultacijama sam počeo da se bavim 1989. godine. Uporedo sa izradom horoskopa, vodim kurseve metoda za poboljšanje kvaliteta svakodnevnog života.

Prvi put se pojavljujem u medijima 1993. godine u seriji emisija na lokalnoj TV u Subotici (Super TV). Od 1995. do 2005. sam vodio autorske emisije iz oblasti astrologije i graničnih područja nauke na sledećim radio stanicama:
Mini Radio (1995-2005) – emisije „Vaš Mini Guru“, „Površina“ i „Atmosfera“
Radio Subotica noćni program „Putevima čudesnog“ (1998-2002) – rubrika „Na stazi samospoznaje“. Postajem član „Društva Astrologa Jugoslavije“ (prvog astrološkog udruženja) 2000. godine. Među prvima u udruženju dobijam diplomu profesionalnog astrologa. Članovi udruženja bili su poznati astrolozi: Goran Milekić i Milja Vujanović.

Da Igoru postavite pitanje putem SMS-a:

ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošaljite na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

Svoje astrološko obrazovanje nastavljam da usavršavam na astrološkim kongresima i seminarima. Sa razvojem interneta razmenjujem iskustva sa astrolozima širom sveta.

Od 2005. do 2012. vodio sam autorske TV emisije na „TV K23″ iz oblasti astrologije: „Atmosfera“ i „Vaš lični horoskop“. Zbog velikog interesovanja gledalaca, emisija „Vaš lični horoskop“ emitovala se od 2009. do 2012. svakog radnog dana (ponedeljak-petak) u terminu od 13,00-14,30 časova. Emisija je bila interaktivnog karaktera, uz uključenje gledalaca. Obuhvatala je edukativne i informativno-zabavne sadržaje iz oblasti astrologije, uz savete gledaocima kako da na osnovu svog natalnog horoskopa pronađu rešenje za pitanja koja su postavljali uživo. Emisije se mogu pogledati na You Tube kanalu – Astrolog Igor Pavlukovic.

Od 2006. do 2010. edukujem se u oblasti Telesne psihoterapije koja obuhvata psihoterapeutski rad u kojem se povezuju um i telo, rad sa traumama, kao i tehnike masaže i oblasti telesne i emocionalne svesnosti kod Dr Ljiljane Klisić.

Autorske astrološke tekstove počeo sam da objavljujem na internetu, na blogovima i društvenim mrežama od 2009. godine.

Tokom 2013. godine u Novom Sadu držao sam astrološka predavanja u kafe-knjižari „Nublu“. 2014. u Beogradu osnivam astrološki klub „Polaris“ gde držim predavanja, seminare i časove iz oblasti astrologije.

Moj način astrološkog rada bazira se na povezivanju astrološke simbolike sa pojavama u prirodi. Simbolika koju horoskop pokazuje ukazuje na način ispoljavanja bioloških funkcija u prirodi i čovekovom organizmu, a ispoljava se i na emocionalnom i mentalnom planu kod čoveka.

U radu sa klijentima insistiram na razrešavanju psiholoških mehanizama koji su doveli do blokada na polju ličnosti, emocija ili su uzrok bolesti na telesnom planu. Astrološke konsultacije i analize obavljam u savetodavnoj formi, nastojeći da klijentu omogućim uvide u to kako da efikasnije funkcioniše u raznim oblastima života, da koristi svoje prednosti i da prevaziđe svoje slabosti.

Da Igoru postavite pitanje putem SMS-a:

ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošaljite na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku