Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 700 006, cijena 1.00Eur/min sa PDV

Pozovi 095 700 006

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Drage Vodolije,

Venera će na samom početku oktobra praviti opoziciju sa Jupiterom i dovešće do razilaženja u interesima sa jednim poslovnim partnerom, kao i do teškoća u pregovorima oko novih poslova koji uključuju saradnju sa inostranstvom. Nailazićete i na nedostatak neophodnih sredstava i stručne podrške. Merkur će 2. oktobra krenuti direktno i vaš platni promet će polako početi da se odvija stabilnije nakon dužeg perioda teškoća i stagnacije. Bićete u prilici da isplatite zaostala dugovanja i da prikupite neophodna sredstva za nastavak aktuelnih radnih zadataka. Merkur će 11. oktobra ući u znak Vage i omogućiće vam da se povežete sa preduzećima i pojedincima koji vam mogu pružiti stručnu podršku u razvoju radnih zadataka koje ste planirali u ovom mesecu. Posećivaćete češće nego obično seminare, radne sastanke i poslovne prezentacije što će podrazumevati odlazak na poslovna putovanja. Mars će praviti kvadrat sa Neptunom.Sunce i Venera će u drugoj dekadi oktobra praviti trigon sa Saturnom i Marsom. Bićete u odličnoj poziciji da ostvarite veliki uspeh i napredak u svom poslu i da zahvaljujući mudrim i vešto odigranim potezima dobijete unapređenje, a možda i rukovodeće radno mesto. Dobici vas očekuju ako se bavite zabavom, prosvetom, arhitekturom, IT industrijom, turizmom, medijima i izdavačkim poslom. Venera, Sunce i Merkur će u trećoj dekadi oktobra ući u znak Škorpiona, a tu će se dogoditi i delimično pomračenje Sunca, što će vam doneti teškoće u pokušaju da pokrenete nove projekte i usporiće vaš napredak u karijeri. Mars će krenuti retrogradno i prouzrokovaće nedostatak inspiracije i pad vaše kreativnosti.

Nezaposlene Vodolije će dobiti šansu za novo zaposlenje u oblastima prosvete, menadžmenta, IT industrije, transporta, medija i dizajna.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanović:

Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 700 006, cijena 1.00Eur/min sa PDV

Pozovi 095 700 006

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

Trigon Sunca sa Saturnom u prvoj polovini oktobra će vam doneti povoljne mogućnosti da otputujete sa voljenom osobom na mesto koje ste duže vreme želeli da posetite. Oboje ćete biti ispunjeni zadovoljstvom i to će doprineti da vaša veza bude stabilna. Imaćete inicijativu za zajedničke aktivnosti i bićete otvoreni na razgovore o ozbiljnim i zabavnim temama.

U trećoj dekadi oktobra Sunce ulazi u znak Škorpiona gde će se odigrati delimično pomračenje Sunca. Ovo bi moglo izazvati zahlađenje u vašim odnosima sa partnerom i velika neslaganja u vezi zajedničkih ciljeva. Nećete moći jasno da sagledate potrebe vašeg partnera i možete se osećati emotivni povređeno. Izbegavajte svađe i budite racionalni.

Ako ste slobodni:

Prva polovina oktobra vam pruža mogućnost za upoznavanje osobe koja će vas snažno privući svojim idejama i nastupom. To bi mogla da bude osoba koja živi daleko, verovatno u inostranstvu, a koju možete upoznati preko društvenih mreža ili preko daljeg rođaka. U početku će vam delovati kao srodna duša i bićete spremni da odete na put kako biste se videli uživo. Već u trećoj dekadi oktobra ćete uvideti da to nije osoba kakvom se predstavlja i da krije mnoge tajne. Odustaćete.

Nešto starije Vodolije će se potruditi da se bolje upoznaju sa osobom koja im se duže vreme sviđa. Vaša simpatija će biti spremna da prihvati vašu inicijativu. Do kraja meseca ćete oboje shvatiti da imate različite ciljeve u životu.
   Pošaljite SMS pitanje astrologu Alanu:

Postavite pitanje, ukucajte MAG razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 700 006, cijena 1.00Eur/min sa PDV

Pozovi 095 700 006

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

Prva polovina oktobra vam donosi nestabilno i promenljivo zdravlje. Tegobe su moguće sa cirkulacijom, disajnim organima, krvnim pritiskom, a moguća je i upala grla. Bićete osetljivi na promenljive vremenske prilike i hladno i vlažno vreme. Druga polovina oktobra će vam doneti bolje zdravlje i vaš imunitet će se pojačati. Potrebna vam je relaksacija.

Potrebno je da praktikujete ishranu namirnicama koje su bogate kalorijama. Od voća jedite ananas, banane, jabuke, suvo grožđe i suve smokve i urme. Od koštunjavog voća jedite orah, pistać, lešnik i semenke suncokreta. Od povrća jedite grašak, kelj, krompir, pasulj i ajvar. Od mlečnih proizvoda vam odgovaraju kajmak i gauda sir. Od mesa jedite govedinu.

Srećni brojevi: 1, 5, 12, 18, 22Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
25 − 10 =