Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 700 006, cijena 1.00Eur/min sa PDV

Pozovi 095 700 006

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Drage Vodolije,

Mars će 3. marta praviti konjunkciju sa Plutonom i omogućiće vam da pokrenete jedan projekat koji ste pripremali u tajnosti, a koji bi mogao da vam donese prednost nad konkurencijom i uveća vašu zaradu. Uspeh vas očekuje ako se bavite zdravstvom i administracijom. Sunce će praviti konjunkciju sa Jupiterom i bićete u mogućnosti da veću sumu novca investirate u akcije na berzi koje su povezane sa farmacijom, velikim brendovima, društvenim organizacijama i multinacionalnim kompanijama, a koje bi vam mogle doneti velike dobitke. Mars će 6. marta ući u vaš znak gde će praviti konjunkciju sa Venerom, što će vam omogućiti da istaknete vaš autoritet i rukovodeće sposobnosti i da steknete više poverenja od vaših nadređenih, klijenata i poslovnih partnera. Pokrenućete važan zajednički projekat koji će vas postaviti u centar javne pažnje. Merkur će ući u znak Riba 10. marta, a kako je u ovom znaku u izgonu, to vas upozorava da budete pažljivi u izradi finansijskih planova jer ćete na tom polju imati teškoće i suočavaćete se sa pokušajima spletki i prevara.Konjunkcija Sunca sa Neptunom 13. marta omogućiće vam da uvidite sa koje strane i na koji način dolaze problemi sa kojima se suočavate na polju novca, pa ćete uspeti da to rešite i da pokrenete nove finansijske tokove koji će se odvijati neometano i koji će vam omogućiti da vaše planove na vreme sprovedete u delo. Mars će 22. marta praviti kvadrat sa Uranom i prouzrokovaće neočekivane prepreke i zastoje u nabavci neophodnog materijala, što će vas primorati da pomerite neke rokove za kasnije. Zbog toga ćete doći u sukob sa pojedinim saradnicima. Krajem meseca ćete uspeti da rešite ove zastoje, nadoknadite eventualne gubitke i poboljšate poslovne odnose. Ostvarićete stabilno poslovanje.

Nezaposlene Vodolije će dobiti šansu za novo zaposlenje u oblastima menadžmenta, inženjeringa, ljudskih resursa, javnosti i usluga. Ako ste planirali da započnete sopstveni biznis, imaćete povoljne mogućnosti.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanović:

Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 700 006, cijena 1.00Eur/min sa PDV

Pozovi 095 700 006

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

Sunce će 2. marta praviti sekstil sa Uranom i bićete raspoloženi da unesete nešto novo u prostor koji delite sa voljenom osobom. To će vas pokrenuti na zajedničke akcije koje će vam prijati i omogućiti vam da više vremena provodite zajedno. Konjunkcija Sunca sa Jupiterom će vas pokrenuti da uvećate zajedničke finansije. Voljenoj osobi ćete pružati podršku.

Konjunkcija Sunca sa Neptunom 13. marta doneće vam plodne uvide u potrebe vašeg partnera, što će vam omogućiti da ispunite vašem partneru jednu veliku želju. To će pojačati vašu bliskost i poverenje. Sekstil Sunca sa Plutonom doneće vam više vremena za intimu i pojačaće vaše strasti i međusobnu privlačnost. Jedno drugome ćete poveravati vaše brige.

Ako ste slobodni:

Osoba sa kojom se već jedno vreme viđate u tajnosti vas sve više privlači i budi u vama strasti. Odlučićete da vaš odnos ne držite više u strogoj tajnosti jer ćete oboje doći do zaključka da želite da ostanete zajedno i u bliskom odnosu. Bićete spremni da uđete u emotivnu vezu zahvaljujući konjunkciji Sunca sa Neptunom sredinom meseca. Ova odluka će vas suočiti sa teškoćama jer će vaš partner prekinuti vezu u kojoj je bio ranije i nailazićete na neodobravanje i osudu okoline.

Nešto starije Vodolije će bliže upoznati osobu koja im u proteklom periodu poklanja pažnju i sa kojom provode slobodno vreme. Postaćete svesni kvaliteta vaše nove simpatije, a kako će ona biti otvorena na emotivnu bliskost, veza je moguća.
   Pošaljite SMS pitanje astrologu Alanu:

Postavite pitanje, ukucajte MAG razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 700 006, cijena 1.00Eur/min sa PDV

Pozovi 095 700 006

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

Vaše zdravlje će biti većim delom stabilno. Prijalo bi vam da svakodnevno idete u šetnju ili da se bavite rekreativnim fizičkim vežbama koje možete praktikovati u teretani i kod kuće. Prijalo bi vam da izlazite u prirodu na čist vazduh. U drugoj polovini marta će vam biti osetljivi zglobovi. Izbegavajte da mnogo sedite jer su mogući bolovi u leđima.

Vaša ishrana bi trebalo da obuhvata namirnice koje sadrže vlakna za bolju probavu. Od povrća jedite zeleno lisnato povrće kao što je zelena salata, blitva i spanać. Prijalo bi vam da pripremate testenine sa povrćem, kao i žitarice sa graškom i sočivom. Od voća jedite jabuke, kruške i pomorandže. Meso i ribu jedite umereno. Izbegavajte suhomesnate proizvode.

Srećni brojevi: 4, 9, 16, 20, 25Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
3 × 30 =