Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Drage Vodolije,

[za_dropcap font_size=“18″ border_width=“2″ border_radius=“0″ font_color=“#e74c3c“ border_color=“#e74c3c“]V[/za_dropcap]enera će početkom februara praviti sekstil sa Plutonom i Saturnom i doneće vam mogućnost da uvećate zaradu kroz tajne kanale, kao i kroz vešte poteze u oblastima zdravstva, građevinskih radova, poslova obezbeđenja, a postići ćete i napredak u pregovorima iza zatvorenih vrata. Dobici će vam dolaziti i od ranijih investicija u velike poslove. Merkur će 3. februara ući u znak Riba gde je u izgonu i doneće vam promenljive okolnosti na polju finansija, pa je preporuka da u ovom mesecu ne ulazite u nove investicije već da se usmerite na održavanje finansijskog stanja stabilnim. Imaćete dovoljno sredstava da prioritetne radne zadatke dovršite u planiranom roku, a to vam može doneti i neočekivane vanredne dobitke. Venera će 7. februara ući u znak Ovna gde je u izgonu. Vaši radni sastanci biće otežani, a najviše teškoća ćete imati na polju trgovine i u dogovorima sa saradnicima, gde ćete biti primorani da rešavate odnose koji neće funkcionisati korektno. Mars će 16. februara ući u znak Jarca, što će vas motivisati da se više angažujete u naporima da ostvarite bolji uspeh od konkurencije.


Merkur će krenuti retrogradno 17. februara i dovešće do teškoća na polju finansija. Isplate koje očekujete će kasniti i nedostajaće vam sredstva za nastavak pojedinih projekata. Izbegavajte da se zadužujete. Jupiter će 20. februara praviti sekstil sa Neptunom i omogućiće vam da ostvarite veliki uspeh u jednom kreativnom projektu koji će vam doneti dobitke. Imaćete dobar osećaj kako da se poslužite tajnim kanalima da biste pokrili gubitke koje vam donosi kašnjenje očekivanih sredstava. Uspećete da vaše ideje dobro unovčite i da pokrenete jedan novi projekat koji će se pokazati isplativim. Krajem meseca se možete naći na meti spletki i ogovaranja. Dobro čuvajte poslovne tajne kako ne bi došle u ruke konkurencije.

Nezaposlene Vodolije će imati pogodnosti da se zaposle u oblastima zdravstva, finansija, hemijske industrije, kao i u kancelarijskim poslovima. Biće tražene vaše tehničke veštine.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanovic:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

[za_dropcap font_size=“20″ width_heigh=“58″ border_width=“0″ border_radius=“60″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#4daaab“ border_color=“#ffffff“]O[/za_dropcap]čekuje vas miran period u prvoj polovini februara. Sa voljenom osobom ćete se dobro slagati i bićete spremni da pružate podršku i pažnju. Svoje emocije ćete pokazivati slobodno i često, što će vašem partneru prijati. Oko svega važnog ćete se dobro razumeti i imaćete prijatne razgovore o svemu što vam bude interesantno i što vas bude interesovalo.

Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi ući će 19. Februara u znak Riba i praviće u trećoj dekadi meseca niz pozitivnih aspekata. To će uneti više dinamike u vaš odnos sa partnerom. Imaćete ideje koje su vam promene potrebne da bi vaša veza dobila na kvalitetu. Posvetićete se ostvarivanju zajedničkih planova. Pojačaće se vaša strastvenost.

Ako ste slobodni:

Nailazićete na osobe koje će vam se na prvi pogled dopadati ali kada ih upoznate i razmenite nekoliko reči, doći će do opadanja vašeg zanimanja za njih jer ćete ustanoviti da ste različiti i da nemate slična interesovanja. Sa jednom osobom ćete češće da se viđate i izlazite ali ćete u njenom društvu brzo menjati raspoloženja. Nekada će vam prijati, a nekada će vam biti dosadno. Sredinom meseca ćete upoznati nekoga s kim ćete se bolje razumeti i ko će pokazati osećanja.

Nešto starije Vodolije će se ponašati nestalno. Viđaćete se sa dve osobe koje vas privlače ali će u oba slučaja vaš odnos da se odvija u granicama zabave i biće površan. Krajem meseca ćete doneti odluku s kim želite da se emotivno zbližite.


Pošaljite SMS pitanje numerologu Danici Cvetkovic:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATD razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

[za_dropcap width_heigh=“58″ font_size=“20″ border_width=“0″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#ff6853″ border_color=“#ffffff“]P[/za_dropcap]otrebno je da ravnomerno rasporedite vaše aktivnosti i odmor. Izbegavajte da se iscrpljujete fizički ali isto tako izbegavajte i da previše sedite. Ako se bavite poslom koji zahteva puno sedenja ili stajanja, neophodno je da bar sat vremena dnevno radite lakše fizičke vežbe ili da odete u šetnju. Biće vam osetljiva leđa i urinarni trakt.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži ravnomeran unos voća i povrća. Prijaće vam mešano povrće pripremljeno u blenderu, kao i voćni sokovi pripremljeni u sokovniku. Morska i rečna riba su vam važan izvor proteina i zbog toga je pripremajte više puta nedeljno. Unosite više magnezijuma i kalcijuma, kao i A i D vitamina. Izbegavajte brzu hranu, kafu i slatkiše.

Srećni brojevi: 8, 14, 17, 21, 26


Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
23 × 10 =