Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 700 006, cijena 1.00Eur/min sa PDV

Pozovi 095 700 006

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Drage Vodolije,

Venera će na početku decembra praviti opoziciju na Mars i prouzrokovaće razilazak u interesima sa pojedinim saradnicima. Doći će do sukoba zbog manipulacija sa njihove strane i nekorektnih poteza, što može dovesti do raskida saradnje i naneti vam štetu. Na teškoće ćete nalaziti i ako se bavite ugostiteljstvom ili zabavom. Izbegavajte da ulazite u rizične investicije. Odnosi sa dugogodišnjim saradnicima će biti stabilni i omogućiće vam da učvrstite vaše pozicije. Merkur će 6. decembra ući u znak Jarca i doneće vam povoljne mogućnosti za početak tajnih pregovora u vezi novih projekata koji će se odvijati u željenom pravcu. Sunce će 8. decembra praviti kvadrat sa Marsom i prouzrokovaće ozbiljna neslaganja sa naređenima. Bićete skloni nepromišljenom ulasku u rizike, što će se nepovoljno odraziti na odnose sa poslovnim partnerima i to vam može naneti štetu. Venera će 10. decembra ući u znak Jarca i doneće vam povoljne mogućnosti da u tajnosti pripremite pokretanje jednog projekta koji bi vam doneo prednost nad konkurencijom.Merkur će 17. decembra praviti trigon sa Uranom, što će vam doneti neočekivane pogodnosti da većinu radnih zadataka dovršite ranije nego što ste planirali i da vam ostane više vremena za sređivanje administracije kako biste zaključili bilans radne godine. Jupiter će 20. decembra ući u znak Ovna i ubrzaće pripreme za organizaciju i pokretanje projekata koji su predviđeni za početak naredne radne godine. Bićete zaokupljani planiranjem i ostvarićete uspeh u oblastima komunikacija i saobraćaja. Merkur i Venera će u trećoj dekadi decembra praviti sekstil sa Neptunom i uspećete da uvećate vaše prihode, što će vam omogućiti da ovu godinu završite sa dobitkom. Dobitke ćete ostvariti i na osnovu ranijih investicija.

Nezaposlene Vodolije će dobiti šansu za novo zaposlenje u oblastima administracije, zdravstva, konsaltinga, marketinga, trgovine i transporta.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanović:

Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 700 006, cijena 1.00Eur/min sa PDV

Pozovi 095 700 006

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

Sunce će u prvoj dekadi decembra praviti opoziciju na Mars i doneće vam ozbiljne nesuglasice sa voljenom osobom u vezi društvenog života i zabave. Imaćete različite želje i potrebe po tom pitanju. Partner će vam zamerati što više vremena provodite sa prijateljima nego što se uključujete u zajednički život. Potrudite se da pronađete prihvatljivo rešenje.

Sunce će u trećoj dekadi decembra ući u znak Jarca odakle će praviti kvadrat sa Jupiterom. Nailazićete na neslaganja u vezi zajedničkih planova. Biće vam teško da se dogovorite oko toga gde biste i kako proveli novogodišnje praznike. Vaš partner će se ponašati povučeno i tajnovito. Potrebno je da poradite na poboljšanju komunikacije, strpljenja i fleksibilnosti.

Ako ste slobodni:

Prva polovina decembra vam donosi nezadovoljstvo osobama koje pokušavaju da vam dokažu kako su baš oni najbolji partneri za vas, pri čemu pokazuju ozbiljan nedostatak kulture i kvaliteta. Jedna osoba će vas prozivati da ste uobraženi. Sredinom decembra ćete upoznati osobu koja će pokazati visok nivo obrazovanja, informisanosti, saosećanja, otvorenosti na vaše potrebe i doneće vam nova iskustva i kvalitet u ljubavi. Provešćete novogodišnje veče zajedno i moguća je veza.

Nešto starije Vodolije će otkriti kako osoba koja im se dopada puna nedostataka koje nisu ranije primećivali. Prekid viđanja može biti neprijatan. Treća dekada decembra donosi vam novo poznanstvo sa neuporedivo kvalitetnijom osobom.
   Pošaljite SMS pitanje astrologu Alanu:

Postavite pitanje, ukucajte MAG razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 700 006, cijena 1.00Eur/min sa PDV

Pozovi 095 700 006

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

Prva polovina decembra će vam doneti osetljivo i promenljivo zdravlje. Promene krvnog pritiska, glavobolja, disajne smetnje, jača prehlada i upala sa povišenom temperaturom je ono što može da vas zadesi. Potrebno je da se više odmarate i da se oblačite toplije. Druga polovina decembra vam donosi oporavak i stabilno zdravlje. Vaš imunitet će biti pojačan.

Vaša ishrana bi trebalo da obuhvata namirnice koje su u osnovi bazne, kako biste postigli balans u organizmu. Jedite više svežeg povrća, a možete praviti i sokove od povrća. Prijaće vam šargarepa, cvekla, brokoli, grašak, peršun i keleraba. Od voća jedite jabuke i mandarine. Pijte ceđeni sok od limuna. Od mesa jedite belo pileće i ribu. Pijte mineralnu vodu.

 

Srećni brojevi: 2, 9, 16, 19, 22Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
9 × 9 =