Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 700 006, cijena 1.00Eur/min sa PDV

Pozovi 095 700 006

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Drage Vodolije,

Mars će 5. aprila praviti konjunkciju sa Saturnom u vašem znaku, što će vam doneti, s jedne strane mogućnost da pokrenete veliki projekat koji bi vam omogućio napredak u karijeri i uspon na više rukovodeće i odgovorne pozicije u vašem preduzeću. S druge strane, ovo vam u isto vreme donosi velike izazove i prepreke sa kojima ćete morati da se suočavate i da ih savladate, kako biste dokazali da ste sposobni i spremni da se nađete na višoj polovnoj poziciji. Venera će ući u znak Riba gde je egzaltirana i snažna, što će vam otvoriti mogućnost da poboljšate vaše finansijsko stanje jer ćete pokazati bolju veštinu u rukovanju novcem. Merkur će 11. aprila ući u znak Bika i pomoći će vam da se bolje organizujete u završnim delovima vaših obaveza, kako biste uspeli da sve postignete na vreme, u predviđenom roku. Uspeh vas očekuje ako se bavite trgovinom prehrambenim proizvodima. Jupiter će 12. aprila praviti konjunkciju sa Neptunom i doneće vam odličan osećaj u koje oblasti je najbolje da investirate svoj novac. Imaćete velike dobitke zahvaljujući mudrim ulozima.Mars će ući u znak Riba 15 aprila i motivisaće vas da uložite više napora u nalaženje načina za efikasnije privlačenje investicija koje su vam neophodne kako za pokretanje novih, tako i za nastavak aktuelnih projekata i radnih zadataka. Sunce će ući u znak Bika 20. aprila, što će vam omogućiti uspešnu saradnju sa privatnim sektorom i osobama koje su vlasnici sopstvenih preduzeća. Venera će praviti konjunkciju sa Neptunom i Jupiterom u trećoj dekadi aprila, što će vam omogućiti pokretanje novih pregovora. Pokrenućete i nove trgovačke poduhvate i prodajne prezentacije koje će vam doneti veliku zaradu. Delimično pomračenje Sunca u znaku Bika će dovesti do kašnjenja rokova zbog vašeg propusta.

Nezaposlene Vodolije će dobiti šansu za novo zaposlenje u oblastima finansija, ekonomije, berze, bankarstva i investicionih fondova. Bićete u prilici da pokrenete sopstveni biznis.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanović:

Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 700 006, cijena 1.00Eur/min sa PDV

Pozovi 095 700 006

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

Merkur će 2. aprila praviti konjunkciju sa Suncem i bićete raspoloženi za važne razgovore sa partnerom o novim planovima i drugim temama koje će vas oboje zanimati i gde ćete imati važne predloge i inicijativu. Vaš partner će se u većini stvari složiti sa vama. Sekstil sunca sa Saturnom će poboljšati vaše razumevanje i međusobno poverenje.

Kvadrat Sunca sa Plutonom 18. aprila će izazvati nesuglasice između vas i voljene osobe zbog nečega što ste skrivali, a što će vaš partner iznenada saznati. Krajem aprila dogodiće se delimično pomračenje Sunca u znaku Bika, što će prouzrokovati neslaganja sa voljenom osobom i članovima porodice jer nećete imati strpljenja za njihove potrebe i želje.

Ako ste slobodni:

Početak aprila vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vas privući svojim odlučnim stavom i ličnim kvalitetima. Zaljubićete se i potruditi da privučete pažnju vaše simpatije. Otkrićete da imate slična interesovanja, što će vam omogućiti da se bliže upoznate. Ubrzo ćete ući u intimne odnose, u čemu ćete se slagati ali ćete kasnije uvideti kako postoje veće razlike u vezi životnih ciljeva i svakodnevnih navika. To će dovesti do udaljavanja. Nećete započeti emotivnu vezu.

Nešto starije Vodolije će privući osoba koja nije slobodna ali koja će na njih delovati poput magneta. Ući ćete u tajne intimne odnose koji će trajati kratko. Vaša nova simpatije neće imati vremena i pažnje za vas koliko je vama potrebno.
   Pošaljite SMS pitanje astrologu Alanu:

Postavite pitanje, ukucajte MAG razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 700 006, cijena 1.00Eur/min sa PDV

Pozovi 095 700 006

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

Potrebno je da se više krećete kako biste poboljšali fiziku kondiciju, jer od toga zavisi jačina vaše otpornosti na bolesti. Bićete podložni infekcijama, otežanom varenju i cirkulaciji, kao i reumatskim tegobama ili artritisu. Vaša osetljivost na stres će biti pojačana, pa vam se savetuje da se ne iscrpljujete i da se više odmarate. Drugi deo aprila vam nosi stabilnost.

Potrebna vam je bazna ishrana, kako bi vaš organizam došao u potrebnu ravnotežu. Od povrća jedite crni luk, grašak, brokoli, šargarepu, peršun, kelerabu, crvenu papriku i zeleno lisnato povrće. Od voća jedite mandarine, ananas, jabuke, kivi i mango. Za dodatak ishrani koristite morske alge, kombuhu, soja sos i sodu bikarbonu. Pijte čaj od maslačka.

Srećni brojevi: 2, 7, 13, 18, 25Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
29 × 1 =