Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Drage Vage,

[za_dropcap font_size=“18″ border_width=“2″ border_radius=“0″ font_color=“#e74c3c“ border_color=“#e74c3c“]M[/za_dropcap]ars će 3. januara ući u znak Strelca i pokrenuće vas na nove pregovore oko projekata koje nameravate da pokrenete u narednom periodu. Svojim nastupom i predlozima uspevaćete da postignete podršku i da sklopite sporazume i saradnju pomoću koja ćete ostvariti najveći deo onoga što planirate. Sunce i Merkur će praviti sekstil sa Neptunom u prvoj dekadi januara. Ako planirate da započnete sopstveni biznis ili da proširite vašu ponudu usluga, imaćete dobar osećaj kakve poteze da povlačite da biste došli do uspeha. Konjunkcija Merkura sa Suncem doneće vam stabilne osnove i potrebna sredstva za započinjanje novog projekta ali će u isto vreme zahtevati od vas prilagođavanja i kompromise. Saturn će praviti konjunkciju sa Plutonom 12. januara. Pružiće vam se prilika da pokrenete jedan veliki i dugoročni projekat ili da učestvujete u njemu kao kooperant. Ovo je povoljan period za kupovinu novih sredstava za rad, za ulaganje u nekretnine i za pokretanje nove proizvodne linije. Uspeh vas očekuje ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili građevinarstvom.


Venera ulazi u znak Riba 13. januara i omogućuje vam da imate dobar uvid u ono što vaši klijenti želje, tako da ćete im upravo to i ponuditi, čime ćete uvećati promet roba i usluga, kao i vašu zaradu. Najviše uspeha ćete imati ako se bavite dizajnom, kozmetikom ili frizerskim uslugama. Merkur će 16. januara ući u znak Vodolije, što će pojačati vaše kreativne ideje. Dobićete podršku za vaš rad na jednom od polja kreativnosti, kao i ako se bavite radom sa decom ili ste prosvetni radnik. Sunce će ući u Vodoliju 20. januara i omogućiće vam da zauzmete bolje pozicije na poslu, posebno ako ste privatnik ili ugostitelj. Sekstil Venere sa Jupiterom vam donosi uvećanu zaradu zahvaljujući srećnim okolnostima.

Nezaposlene Vage će dobiti priliku da se zaposle u oblastima prosvete, zabave, ugostiteljstva, industrije i građevinarstva. Ako planirate otvaranje privatnog biznisa, ovo vam je pogodan mesec.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanovic:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

[za_dropcap font_size=“20″ width_heigh=“58″ border_width=“0″ border_radius=“60″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#4daaab“ border_color=“#ffffff“]U[/za_dropcap]lazak Marsa koji vlada vašim poljem ljubavi u znak Strelca doneće vam početkom januara dinamične i konstruktivne razgovore sa voljenom osobom. Umećete da vašeg partnera podstaknete na akciju, da mu ulijete poverenje i dobro raspoloženje tako što ćete se više nego obično angažovati oko zajedničkih ciljeva. Zanimaće vas potrebe vašeg partnera.

Druga polovina januara će vam doneti više sklada u porodičnom životu, kao i više vremena za zabavu i uživanja u zajedničkim aktivnostima u slobodno vreme. Krajem meseca nailazićete na nesuglasice koje će biti izazvane vašim neodređenim stavovima. U razgovorima ćete delovati nedorečeno i izbegavaćete da realno sagledate važne činjenice.

Ako ste slobodni:

Početak januara vam je pogodan za nova poznanstva i zabavu. Dopašće vam se osoba koja je dinamična, nemirna, od akcije i u isto vreme zabavna. Umeće da vam se nametne i da vas pokrene na zajedničke šetnje, sportske aktivnosti i razgovore o temama koje vas oboje interesuju. Započećete vezu sredinom meseca i uživaćete jedno u drugome. Krajem meseca ćete otkriti da niste jedina osoba sa kojom vaš novi partner održava blizak odnos. Bićete ljuti i razočarani.

Starije Vage će biti privučene osobom iz susedstva. Viđaćete se često i počećete da izlazite. Oboje ćete pokazati interesovanje za nešto više od druženja. Neće vam se dopasti to što ćete uvideti da je vaša simpatija avanturista.


<


Pošaljite SMS pitanje astrologu Miri Marković:

[za_quote]Postavite pitanje, ukucajte ATM razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 3,63Eur/sms[/za_quote]

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

[za_dropcap width_heigh=“58″ font_size=“20″ border_width=“0″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#ff6853″ border_color=“#ffffff“]P[/za_dropcap]osvetićete više pažnje svom zdravlju i imaćete dobar program vežbi za bolju kondiciju. Praktikovaćete neku od metoda za oslobađanje organizma od štetnih materija. To će pojačati vašu vitalnost. Bićete često u pokretu, a nalazićete dovoljno vremena i za odmor. Krajem meseca bićete podložni alergijskim reakcijama, lošoj cirkulaciji i hormonskom disbalansu.

Vaša ishrana treba da bude pojačana kaloričnim namirnicama punim proteina, kao i minerala. Uzimajte redovno magnezijum i kalcijum, a od vitamina D vitamin. Pijte više vode, posebno mineralne. Povrće vam je dobro i ono spremljeno za zimnicu ali i kuvano. Jedite više voća. Meso, mleko i ribu uzimajte umereno. Izbegavajte alkoholna pića.

Srećni brojevi: 4, 9, 16, 18, 22


Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
27 × 12 =