Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 700 006, cijena 1.00Eur/min sa PDV

Pozovi 095 700 006

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Drage Vage,

Venera će na početku decembra praviti opoziciju na Mars, što će dovesti do neslaganja sa drugom stranom u poslovnim pregovorima koje vodite u vezi započinjanja novih projekata i novih vidova saradnje. Uzrok neslaganja će biti u vezi raspodele investicija, kao i u vezi toga ko bi vodio projekat. Ukoliko ne uspete da pronađete zajedno prihvatljivo rešenje, ovi pregovori će propasti i moraćete da potražite nove potencijalne saradnike. Sekstil Venere sa Saturnom će vam doneti napredak i uspeh u oblastima dizajna, zabave i ugostiteljstva. U oblastima usluga ćete nailaziti na pokušaje manipulacije i nekorektne poteze od strane pojedinih osoba, što bi vam moglo naneti gubitke. Merkur će 6. decembra ući u znak Jarca, što će vam omogućiti da se bolje organizujete u dovršavanju svega što je isplanirano i dogovoreno do kraja godine. Moraćete da uložite više vremena i truda kako biste se dogovorili sa dobavljačima, nadređenima i investitorima, u čemu ćete nailaziti na teškoće. Ulaskom Venere u znak Jarca 10. decembra, uspećete da pokrenete sve ka uspešnom završetku.Trigon Merkura sa Uranom 17. decembra će vam omogućiti da poboljšate platni promet jer ćete imati konstruktivne ideje kako da to postignete. To će vam doneti dobitke iznad vaših očekivanja. Jupiter će 20. decembra ući u znak Ovna, što će vam otvoriti velike mogućnosti za proširenje poslovne saradnje, sklapanje vrednih ugovora i doneće vam uspeh ako se bavite javnim poslom, pravom ili ekonomijom. Merkur i Venera će u trećoj dekadi decembra praviti sekstil sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj za potrebe vaših klijenata, što će uvećati vašu zaradu ako se bavite uslugama lepote kao što su frizure i kozmetika, kao i ako ste dizajner ili informatičar. Radnu godinu ćete završiti uspešno i sa priznanjima naređenih.

Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima građevinarstva, prehrambene industrije, trgovine i administracije.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanović:

Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 700 006, cijena 1.00Eur/min sa PDV

Pozovi 095 700006

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

Opozicija Venere sa Marsom na početku decembra će vam doneti ozbiljne nesuglasice sa voljenom osobom jer ćete imati različite želje oko zajedničkih aktivnosti. Bićete skloni ispoljavanju ljubomore, insistiranju da sve bude po vašem i naglašavanju svog autoriteta. Neophodno je da potražite zajednički prihvatljivo rešenje ili vas očekuju konflikti u odnosu.

Jupiter će 20. decembra ući u znak Ovna i vaše polje ljubavi, što će vam doneti poboljšanje, rešenje nesuglasica i povoljne mogućnosti da unesete nešto novo u vaš odnos sa partnerom, što će doprineti smirivanju tenzija i ostvarenju željenog sklada. Dobro ćete se provesti za novogodišnje praznike i jedno drugom ćete pružati iskrena osećanja i razumevanje .

Ako ste slobodni:

Prva polovina decembra će vam doneti razočaranja jer ćete nailaziti na osobe koje će vam delovati fizički privlačno ali vam neće odgovarati njihov karakter, ponašanje i stavovi. U drugoj polovini decembra ćete upoznati osobu koja će vas privući svojom otvorenošću, vedrinom, stabilnošću i nizom ličnih kvaliteta. To je neko ko će vam doneti nova iskustva u ljubavi i u koga ćete se zaljubiti na prvi pogled. Simpatija će biti obostrana i do kraja meseca ćete započeti skladnu vezu.

Starije Vage će početkom decembra prekinuti odnos sa osobom koja će pokazati svoje pravo lice. Ne volite ljubomoru i posesivnost i nećete žaliti. Upoznaćete ubrzo nekoga ko će vas oduševiti svojim dobrim osećajem za vaše potrebe.
Pošaljite SMS pitanje astrologu Miri Marković:

Postavite pitanje, ukucajte ATM razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 3,63Eur/sms

Posalji poruku

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

Prva polovina decembra vam donosi nestabilno i promenljivo zdravlje zbog kvadrata Merkura i Venere sa Neptunom i Jupiterom. Bićete skloni prehladi, disajnim smetnjama, hormonskom disbalansu i otežanoj cirkulaciji. Moguća je i virusna infekcija. Izbegavajte zagađen vazduh i provodite više vremena u prirodi, na planini ako možete. Više se odmarajte.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje sadrže dovoljnu količinu kalorija za zimske dane. Od voća jedite ananas, avokado, banane, jabuke, suvo grožđe, šljive, smokve i urme. Uzimajte kikiriki i lešnik. Od povrća jedite ajvar, pasulj, bundevu, grašak, krompir i kupus. Uzimajte jogurt i kajmak. Jedite ribu, a od mesa jedite ćuretinu i piletinu. Pijte vodu.

 

Srećni brojevi: 6, 11, 15, 20, 24Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
26 − 15 =