Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 700 006, cijena 1.00Eur/min sa PDV

Pozovi 095 700 006

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Dragi Strelčevi,

Mars koji prolazi kroz vaše polje posla i karijere će 2. septembra praviti opoziciju sa Neptunom. Osećaćete jače pritiske od strane nadređenih, nećete se razumeti i nećete se slagati, što će dovesti do kašnjenja u postizanju rokova. Imaćete utisak da se od vas traži nemoguće, kao i da ništa nije jasno definisano. Situacija na vašem poslu će biti konfuzna i biće vam teško da se organizujete, a svaki vid saradnje će se pokazati nemoguć jer će svako vući na svoju stranu. Postoji mogućnost nalaženja kompromisa, što bi se pokazalo kao rešenje. Mars će 6. septembra praviti trigon sa Plutonom, što će vas činiti motivisanim i snalažljivim u poslu. Vaši vešti potezi i prilagodljivost na trenutne okolnosti omogućiće vam uspeh u ostvarenju ciljeva i uvećaće vašu zaradu. Imaćete uspešne investicije. Trigon Venere sa Jupiterom doneće vam veliki napredak u pregovorima i sve će biti spremno za početak novog projekta uz nove saradnike koji će vam doneti značajne prihode. Venera ulazi u znak Škorpiona 10. septembra i upozorava vas da obratite pažnju na spletke i tajne neprijatelje.
Mars ce 15 septembra ući u znak Vage gde je u izgonu, što će od vas zahtevati ulaganje velikih napora kako bi saradnički odnosi mogli da se odvijaju bez većih teškoća. U protivnom ćete nailaziti na zastoje i teškoće u timskom radu. Trigon Sunca sa Plutonom će pojačati vaš autoritet i rukovodeće sposobnosti i imaćete dobar osećaj za dobitne poteze, što će vam doneti napredak u poslu i dobitke koji će poboljšati vaše finansije. Mars će 25. septembra praviti trigon sa Saturnom, što će vam omogućiti da poboljšate odnose sa saradnicima, da postignete dobru koordinaciju i postignete bolje pozicije. Merkur će krenuti retrogradno 27. septembra, što će prouzrokovati nove zastoje i nesporazume u zajedničkim poslovima.

Nezaposleni Strelčevi će dobiti pogodne šanse da se zaposle u oblastima trgovine, finansija, menadžmenta, javnosti i u pravim oblastima. Tražiće se vaše rukovodeće sposobnosti.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanović:

Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 700 006, cijena 1.00Eur/min sa PDV

Pozovi 095 700 006

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Jupiterom u prvoj dekadi septembra doneće vam više zabave, druženja, izlazaka i prijatne razgovore sa voljenom osobom o raznim temama, a najviše o zajedničkim interesovanjima. Dobro ćete se razumeti u svemu, jedno drugom ćete pružati podršku i vaš odnos će biti ispunjen smehom i radošću. Otići ćete i na jedan zajednički izlet.

Trigon Merkura sa Jupiterom u trećoj dekadi septembra omogućiće vam da se dogovorite oko zajedničkih planova i da nešto od ranije dogovorenog ostvarite zajedničkim snagama. Merkur će krenuti retrogradno krajem meseca i to je period kada je važno da se usmerite na rešavanje nečega što vam je u proteklom periodu pravilo teškoće u vezi i komunikaciji.

Ako ste slobodni:

Trigon Merkura sa Saturnom na početku septembra donosi vam poznanstvo sa osobom koja će biti na vašem intelektualnom nivou i koja će vas privući sličnim životnim stavovima, načinom komunikacije i ličnom stabilnošću. U početku će to biti komunikacija na daljinu, a sredinom meseca će doći do susreta i nakon toga ćete sve više vremena provoditi zajedno. Nećete žuriti da uđete u vezu sve dok ne budete sasvim sigurni ali će vam prijati slobodan odnos.

Nešto stariji Strelci će biti oduševljeni osobom koju će upoznati preko jednog prijatelja početkom septembra. Otkrićete da se interesujete za slične stvari u životu. Emocije neće biti jake koliko ćete se dobro razumeti. Moguć je ulazak u vezu.
    Pošaljite SMS pitanje numerologu Miri Marković:

Postavite pitanje, ukucajte ATM razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 3,63Eur/sms

Posalji poruku

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

Prva dekada septembra vam donosi stabilno zdravlje i otpornost na stres. Venera koja vlada vašim poljem zdravlja će 10. septembra ući u znak Škorpiona gde je u izgonu, što će prouzrokovati pad vašeg imuniteta i činiće vas podložnim upalnim procesima i infekcijama urološkog tipa. Izbegavajte vetar, kišu i vlagu. Krajem meseca će vam se poboljšati cirkulacija.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje u sebi sadrže antioksidanse. Jedite bobičasto voće kao što su borovnice. Prijaće vam šljive, posebno suve, kao i smokve, urme, jabuke i nar. Od povrća jedite grašak, boraniju i pasulj. Orahe, pistaće i lešnike uzimajte svakodnevno, kao i crnu čokoladu. Pijte zeleni čaj, mineralnu vodu i uzimajte magnezijum.

Srećni brojevi: 7, 12, 15, 20, 24
Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
27 × 14 =