Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 880 800, cijena 1.656Eur/min+PDV

Pozovi 095 880 800

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Dragi Škoprioni,

Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Nailazićete na zastoje i teškoće u pregovorima iza zatvorenih vrata. Na teškoće ćete nailaziti ako radite u zdravstvu. Bićete opterećeni brojnim obavezama i biće vam teško da se u svemu tome organizujete. Venera će 9. novembra praviti opoziciju sa Marsom. Čuvajte se tajnih neprijatelja i izbegavajte bavljenje bilo čime u čemu niste dovoljno stručni. Neko će iza vaših leđa da dobije pohvalu ili nagradu koju ste vi zaslužili, što će u vama izazvati revolt i razočaranje. To će negativno uticati na vaše odnose sa radnim kolegama. Merkur će 10. novembra ući u vaš znak i doneće vam prodornost i oštrinu uma u rešavanju komplikovanih radnih zadataka. Donosićete racionalne odluke i vaše intelektualne sposobnosti će doći do pozitivnog izražaja. Bićete vešti u rukovođenju. Konjunkcija Jupitera sa Plutonom omogućiće vam da pokrenete pregovore koji su bili u zastoju i da ovog puta uspešno dogovorite velike projekte .
Mars će krenuti direktno 14. novembra i počećete polako da ulažete više vremena i energije u oblasti usluga, a najviše uspeha ćete imati u svemu što je vezano za zanatstvo, tehničke i servisne usluge. Venera će u drugoj dekadi novembra praviti nepovoljne aspekte sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će dovoditi do teškoća u oblastima saobraćaja, trgovine i komunikacija. Nedostajaće vam finansijska podrška, a bićete suočeni i sa velikom konkurencijom. Veliki poslovi će biti u zastoju zbog toga. U trećoj dekadi novembra povoljni aspekti Merkura sa Neptunom, Plutonom, Jupiterom i Saturnom omogućiće vam da postignete uspeh u kreativnom radu i oblastima zabave. Uspešno ćete okončati važne pregovore.

Nezaposleni Škorpioni će se pokazati snalažljivi i vešti u nalaženju zaposlenja. Najviše šansi za novi posao imaćete u oblastima ugostiteljstva, dizajna, komunikacija i usluga.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanovic:

Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 880 800, cijena 1.656Eur/min+PDV

Pozovi 095 880 800

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

Opozicija Venere koja vlada vašim poljem ljubavi sa vašim vladarom Marsom 9. novembra, prouzrokovaće ozbiljne nesuglasice i udaljavanje od partnera. Oboje ćete insistirati da dobijete ljubav i pažnju ali nećete biti spremni da dajete pre nego što dobijete ono što tražite. Važno je da potražite zajednički prihvatljivo rešenje, kako ne bi došlo do raskida veze.

Druga polovina novembra donosi dalje komplikacije u vašem odnosu sa voljenom osobom zbog niza nepovoljnih aspekata koje će praviti Venera. To će dovesti do međusobnog nerazumevanja koje može prouzrokovati prekid komunikacije između vas dvoje. Opozicija Venere sa Uranom u trećoj dekadi meseca činiće vas sklonim naglim odlukama i reakcijama.

Ako ste slobodni:

Novembar vam nije povoljan za započinjanje nove emotivne veze. Jedna osoba će vas fizički privući i bićete skloni da se bez razmišljanja upustite u intimne odnose. Mada će vam vaš novi partner odgovarati u intimnom smislu, na drugim poljima ćete otkriti da ste različiti i čak suprotnih potreba i očekivanja. Pojaviće se nekontrolisane strasti u vašem odnosu, a nakon toga i ljubomora i druge negativne emocije. Doći će do svađe i krajem meseca ćete prekinuti ovu vezu.

Stariji Škorpioni će želeti samo avanture i provod. Nećete biti zainteresovani da ulazite u emotivnu vezu. Sa jednom osobom ćete ući u tajnu vezu koja će biti nabijena strastima i vrlo intenzivna ali će služiti samo vašem zadovljstvu.

Pošaljite SMS pitanje astrologu Miri Marković:

Postavite pitanje, ukucajte ATM razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 3,63Eur/sms

Posalji poruku

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

Tokom prve polovine novembra imaćete osetljivo zdravlje i moguća je upala u predelu mokraćnih kanala. Izbegavajte da duže vreme provodite na mestima gde je hladno i vlažno i toplije se oblačite. Bićete podložni prehladi. U drugoj polovini novembra će doći do postepenog poboljšanja vašeg opšteg zdravstvenog stanja i do jačanja vašeg imuniteta.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od hrane sa vlaknima za bolju probavu i od namirnica koje olakšavaju vašem organizmu da se oslobađa od štetnih materija. Povrće poput brokolija, graška, sočiva, peršuna i blitve pokazaće se odlično za vaš želudac. Od voća jedite banane, pomorandže i jabuke. Za doručak jedite ovsene pahuljice, mekinje i jogurt.

Srećni brojevi: 5, 12, 17, 21, 24
Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
19 − 5 =