Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Igoru Pavlukoviću:

Postavite pitanje, ukucajte ATI razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 880 800, cijena 1.656Eur/min+PDV

Pozovi 095 880 800

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Posao

Dragi Škoprioni,

Venera 3. marta pravi sekstil sa Uranom i donosi vam neočekivane mogućnosti da proširite i poboljšate vaše poslovna partnerstva, kao i da se probijete u javnost zahvaljujući jednom kreativnom projektu ili angažovanjem u oblastima zabave. Mars će 4. marta ući u znak Blizanaca i motivisaće vas da se više angažujete na poboljšanju platnog prometa i ostvarenju većeg obrta novca. Imaćete koristi od investicija i berzanskih akcija. Uspešno ćete naplatiti vaša potraživanja i obezbediti neophodna sredstva za neometano odvijanje radnih zadataka. Konjunkcija Merkura sa Jupiterom će vam omogućiti da pokrenete nešto novo na privatnom polju, da započnete sopstveni biznis, a ako već imate privatnu firmu, obezbedićete nova sredstva za rad. Sunce i Venera će u drugoj dekadi marta praviti konjunkciju sa Neptunom i doneće vam odlične mogućnosti da pokrenete nove kreativne projekte. Uspeh vas očekuje u oblastima dizajna, prosvete, zdravstva i javnosti. Imaćete dobar osećaj za potrebe vaših klijenata. Uspešno rukovođenje vašim obavezama može vam doneti unapređenje.
Merkur će 15. marta ući u znak Riba gde je u izgonu i oslabljen, što vas upozorava da izbegavate prihvatanje rizičnih poslova i investicija, kao i bavljenje bilo čim u čemu nemate dovoljno iskustva. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite ugostiteljstvom i organizovanjem proslava. Sunce i Venera će praviti sekstil sa Plutonom, što će vam doneti napredak u dogovorima oko aktuelnih radnih obaveza. Sa lakoćom ćete rešavati komplikovane zadatke i uspevaćete da se prilagodite raznim okolnostima i osobama na poslu. Mars, Venera i Sunce će praviti skladne aspekte sa Saturnom u trećoj dekadi marta, što će vam osigurati stabilno poslovanje i uspeh u industriji i građevinarstvu. Sve obaveze ćete na vreme dovršiti.

Nezaposleni Škorpioni će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima usluga, industrije, građevinarstva, elektronske industrije i u oblastima moderne tehnologije.


Pošaljite SMS pitanje astrologu Aleksandri Arizanovic:

Postavite pitanje, ukucajte ATA razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 1,21Eur/sms

Posalji poruku

ili pozovite 095 880 800, cijena 1.656Eur/min+PDV

Pozovi 095 880 800

za korisnike iz Hrvatske, cijena 3.72KN/min

Pozovi 064 60 80 85 Pozovi 064 60 80 85

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Ljubav

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Sunca i Venere sa Neptunom u vašem polju ljubavi u prvoj polovini marta doneće vam sklad i intimne trenutke uz voljenu osobu koji će biti upravo ono što vam je najviše potrebno. Vašem partneru ćete pružati nežnost i toplinu i bićete puni osećanja, što će prijatno iznenaditi vašeg partnera. Vaš odnos će dobiti na kvalitetu.

Druga polovina marta doneće vam pojačane strasti i dodatno će poboljšati vaše odnose sa partnerom. Skladni aspekti Sunca i Venere sa Plutonom omogućiće vam više zabave i zajedničkih aktivnosti u slobodno vreme. Kako ćete se dobro razumeti u svemu što je važno, biće vam lako da se dogovorite oko zajedničkih planova i ciljeva na dugoročni period.

Ako ste slobodni:

Ovaj mesec vam je izuzetno povoljan za ulazak u emotivnu vezu koja se može pokazati skladnom i dugom. Upoznaćete osobu koja će biti upravo onakav tip koji vam odgovara i emotivno i intelektualno. Najviše od svega će vas ta osoba privući svojim izgledom, a privlačnost će biti obostrana. Između vas dvoje će se već nakon drugog susreta pojaviti jaka osećanja, zaljubljenost i strasti. U drugoj polovini marta ćete započeti vezu i imaćete utisak da ste našli srodnu dušu.

Nešto starije Device će se prepustiti strastima i jakim emocijama koje već duže vreme osećaju u odnosu sa osobom sa kojom se viđaju povremeno. Do sada ste bili suzdržani ali više nećete moći da potiskujete svoja osećanja.
Pošaljite SMS pitanje astrologu Miri Marković:

Postavite pitanje, ukucajte ATM razmak konkretno pitanje pošalji na 14530, cijena 3,63Eur/sms

Posalji poruku

Očekujte najpreciznije i najiskrenije odgovore.


Zdravlje

Bićete puni snage i pokretačke energije, stalno u pokretu i često ćete praktikovati izlete u prirodu gde ćete upražnjavati fizičke aktivnosti. Potrebno je da što više boravite na mestima gde je vazduh čist, kao što su planine ili mesta gde u blizini ima reka ili jezero. Ravnomerno ćete rasporediti vaše aktivnosti, što će ojačati vaš imunitet i otpornost na stres.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su kalorične i pune vitamina. Ribu i meso možete imati na jelovniku često. Sveže voće i povrće uzimajte u većim količinama. Prijaće vam zelena salata, spanać, šargarepa, celer i sočivo. Mandarine, ananas, jabuke, avokado i urme sadrže neophodne vitamine. Izbegavajte brzu hranu i alkoholna pića.

Srećni brojevi: 4, 7, 12, 16, 20Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
10 + 15 =