Pročitajte mjesečni horoskop koji je za vas pripremio Igor Pavluković.

Ne zaboravite, da razgovarate sa astrologom pozovite:

Posao

Dragi Škoprioni,

[za_dropcap font_size=“18″ border_width=“2″ border_radius=“0″ font_color=“#e74c3c“ border_color=“#e74c3c“]M[/za_dropcap]erkur 1. avgusta kreće direktno. Obaveze koje su vas usporavale da obavite sve radne zadatke koji su se u međuvremenu nagomilali, polako ćete uspeti da obavite i bićete u mogućnosti da uzmete odmor, ukoliko još niste. Pružiće vam se mogućnost i da nastavite sa pregovorima o trgovini sa inostranim partnerima. Kvadrat Venere sa Uranom doneće vam neočekivane teškoće u odnosima sa jednim poslovnim partnerom. Na teškoće ćete nailaziti i ako se bavite oblastima javnosti, dizajna, kao i ako vodite privatni posao. Imaćete teške i zahtevne klijente koji će naglo menjati koncepciju naručenih poslova. Sunce i Venera će 7. i 8. avgusta praviti trigon sa Jupiterom. Srećne okolnosti će vam olakšati da ostvarite napredak u razvoju važnih projekata, a to će se pozitivno odraziti na vaše finansijsko stanje. Očekuju vas dobici veći od očekivanih. To vam može doneti unapređenje, a u svakom slučaju će vam doneti uspon na polju karijere. Jupiter će krenuti direktno, što će vam omogućiti da nadoknadite i zastoje koje ste imali na polju novca i u dobitima od investicija.
Merkur će 11. avgusta ući u znak Lava i vaše polje posla i karijere. Započećete planiranje i organizaciju novih projekata od kojih imate velika očekivanja i koji vam u budućnosti mogu doneti veliki uspeh i zaradu. U pokretanju novog posla koji će vam u budućnosti doneti napredak i bolje pozicije pomoći će vam konjunkcija Venere sa Suncem. Uspeh ćete postići ako se bavite privatnim poslom, menadžmentom i modnom konfekcijom. Između 18. i 23. avgusta Mars, Venera i Sunce će ući u znak Device. Otvoriće vam se mogućnosti za uspešnu saradnju sa preduzećima i pojedincima koji se bave mehanizacijom, lepotom i umetnošću, odnosima sa javnošću i sa osobama koje su na visokom poslovnom položaju.

Nezaposleni Škorpioni će dobiti šansu za stalnim zaposlenjem u oblastima finansija, menadžmenta i u javnom, sektoru. Ostavićete snažan utisak na potencijalnog poslodavca.

Ne zaboravite, da razgovarate sa astrologom pozovite:

Ljubav

Ako ste u vezi:

[za_dropcap font_size=“20″ width_heigh=“58″ border_width=“0″ border_radius=“60″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#4daaab“ border_color=“#ffffff“]S[/za_dropcap]kladni aspekti Sunca i Venere sa Jupiterom vam u prvoj polovini avgusta donose ostvarenje zajedničkih ciljeva u koje ste vaš partner i vi ulagali dosta vremena i sredstava. To će vas oboje činiti radosnim i uneće više sklada u vašu vezu. Jedno drugom ćete pružati iskrene emocije i podršku u svemu. Vaš odnos će napredovati više nego što ste mogli da očekujete.

Druga polovina avgusta vam je pogodna za zajedničko putovanje, druženje sa prijateljima, izlaske na mesta koja oboje volite da posećujete i za više zabave i razonode. Konjunkcija Venere sa Marsom doneće vam više uzbuđenja, strasti i dinamike, što će i vama i vašem partneru prijati. To će doprineti učvršćivanju i stabilizaciji sklada između vas dvoje.

Ako ste slobodni:

Kroz poslovne ili društvene aktivnosti upoznaćete nekoga ko će vam se na prvi pogled dopasti ali vam neće biti lako da ostvarite privatni kontakt. Moraćete da se potrudite da otkrijete šta vašu simpatiju interesuje i koje bi vam bile zajedničke teme i interesovanja. Kada uspete da to saznate, između vas će doći do zbližavanja i buđenja strasti, što će se dogoditi spontano i bićete prijatno iznenađeni. U trećoj dekadi avgusta ćete postati intimni i ući ćete u vezu koja će biti skladna.

Stariji Škorpioni će već u prvoj dekadi avgusta, zahvaljujući srećnim okolnostima i uz malo ličnog šarma, uspeti da se dopadnu osobi u koju su duže vreme zaljubljeni. Ući ćete u vezu koja će biti sve bolja i bolja iz dana u dan.Ne zaboravite, da razgovarate sa astrologom pozovite:

Zdravlje

[za_dropcap width_heigh=“58″ font_size=“20″ border_width=“0″ font_color=“#ffffff“ bg_color=“#ff6853″ border_color=“#ffffff“]P[/za_dropcap]rva polovina avgusta vam donosi stabilno zdravlje ali je poželjno da s vremena na vreme kontrolišete krvni pritisak, jer će imati tendenciju da bude povišen. Izbegavajte preterane napore i redovno se odmarajte. Tokom druge polovine avgusta će vam probava biti osetljiva, posebno kada ste pod stresom i bićete skloni da reagujete psihosomatski na okolnosti.

Neophodno je da vodite više računa o zdravoj i pravilnoj ishrani, posebno u drugoj polovini meseca. Namirnice koje možete svakodnevno uzimati su one koje su lako svarljive ali visoko hranljive vrednosti. Što više povrća i voća, manje mesa i umereno sa jajima, mlekom i mlačnim proizvodima. Umanjite unos hleba, testenina, brze hrane i slatkiša.

Srećni brojevi: 3, 8, 11, 15, 22
Mjesečni horoskop preuzet sa sajta astrolozi.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
30 ⁄ 6 =