Mesec ulazi u znak Riba i pravi trigon sa Venerom.
Vaša maštovitost, kreativnost i intuicija će biti pojačani. To će vam doneti uspeh ako se bavite kreativnim zanimanjima, estradom, filmom, fotografijom, kao i u rešavanju važnih situacija. Imaćete dobar osećaj kako da se postavite u raznim situacijama i u odnosima sa većinom ljudi sa kojima budete imali nekog posla ili susrete. Svoju ličnost ćete ispoljiti na najbolji način u situacijama u kojima se budete nalazili danas. Privući ćete pozitivnu pažnju u javnosti i u odnosima. 

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Na emotivnom polju vam je ovo jedan od boljih dana jer ćete da voljenom osobom ostvariti bar jednu zajedničku želju i postići ćete više sklada i bliskosti. Vaša strastvenost će biti pojačana. Doći će do izražaja vaša unutrašnja snaga i bićete u stanju da prevaziđete svaku prepreku i rešite svaki potencijalni i stvarni problem. Iskoristite ovaj dan za postizanje uspeha u onome što želite jer će vam to biti lako dostupno i ostvarivo.
NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
20 − 14 =