Sunce pravi sekstil sa Neptunom. Mesec pravi trigon sa Neptunom. Venera pravi trigon sa Jupiterom i kvadrat sa Plutonom. Mesec pravi sekstil sa Suncem i opoziciju sa Saturnom.Pružiće vam se prilika da stičete nova emotivna iskustva. Ispoljavaćete povišen stepen ljubaznosti i predusretljivosti u komunikaciji i dogovorima sa drugima. Biće otvoreni na nova poznanstva i druženje. Osećaćete potrebu da više pažnje i podrške pružite osobama koje su vam bliske i koje volite, a to su pre svega vaša deca, bračni ili emotivni partner. Zanimaćete se za društvene aktivnosti i nastojaćete da poboljšate svoje odnose sa prijateljima, u čemu ćete imati uspeha. Poboljšaćete i svoje odnose sa voljenom osobom, tako što ćete uneti više dinamike i strasti u vašu vezu.        

NOVO: Mjesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

U vašu vezu sa voljenom osobom će se umešati i ljubomora i nepoverenje, što će dovesti do napetosti. Najviše pazite na tajne i na ono što ste pokušali da prećutite ili sakrijete, jer neke stvari lako mogu da izađu na videlo i da dovedu do nepoželjnih situacija u vašim odnosima. Potrebno je da nađete meru koja će vam doneti ravnotežu u odnosima i tako ćete ublažiti negativne uticaje i bolje iskoristiti one pozitivne.
NOVO: Mjesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
30 × 23 =