Merkur pravi konjunkciju sa Marsom. Mesec pravi sekstil sa Jupiterom, kvadrat sa Suncem i Saturnom i ulazi u drugu četvrt. Sunce pravi opoziciju sa Saturnom. Mesec pravi kvadrat sa Plutonom.Dobro ste organizovani i isplanirali ste kako da pokrenete nove poslove, projekte, aktivnosti, za šta vam je ovaj dan izuzetno povoljan. Potrudite se da obavite važne i neophodne razgovore, postignete dogovore u vezi današnjih aktivnosti i stignete na sva mesta gde ste planirali. Osećaćete se umorno u drugom delu dana. Imaćete slabiju koncentraciju i bilo bi mudro da se ne bavite važnim i dugoročnim poslovima. Bićete pritisnuti brigama i osećanja će vam biti hladna. Osećaćete napetost i u odnosima sa drugima, kako na poslu, tako i kod kuće, vladaće nestabilna atmosfera. Trpećete pritiske koje ćete ili sebi nametati ili će vam ih drugi ljudi nametati.    

NOVO: Mjesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

To može biti pritisak od strane nadređenih na poslu da budete brži i efikasniji u obavljanju radnih zadataka. Vaši najbliži će biti zahtevniji nego obično i lako će da gube kontrolu kada se radi o sitnicama, pa se može dogoditi da dođe do povišenih tonova u komunikaciji ili kratke svađe. Potrebno vam je i više odmora, posebno kraćih pauza tokom bilo koje vrste rada i aktivnosti.
NOVO: Mjesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
15 + 9 =