Mesec pravi trigon sa Uranom i Marsom i konjunkciju sa Saturnom. Sunce pravi kvadrat sa Jupiterom. Mesec pravi trigon sa Suncem i sekstil sa Neptunom.


Osećaćete pojačane oscilacije raspoloženja. Nailazićete na izazove koji će vas podsticati da ulažete više energije u rešavanje prepreka i problema na koje budete nailazili u ostvarivanju planiranih aktivnosti. Pazite na novac jer ćete biti skloni da prekomerno potrošite, što vam može doneti teškoće narednih dana. Izbegavajte da ističete previše sebe i svoje vrline i da se poredite sa drugima jer bi to moglo da vam pravi smetnje u odnosima. Vaša potreba da budete u centru pažnje biće pojačana.                            

NOVO: Mjesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Provedite dan u kreativnim aktivnostima ili u zabavi sa voljenom osobom ili nekim ko vam je drag. Bićete većim delom dana dobro raspoloženi i spremni da pružite iskrene i tople emocije onima koje volite. To će pozitivno uticati na vaše odnose, a posebno na vaš odnos sa partnerom. U večernjim satima bi vam prijao odmor i relaksacija.


NOVO: Mjesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
26 × 6 =