Mesec pravi sekstil sa Marsom i Neptunom i konjunkciju sa Plutonom i Jupiterom.
Tokom prepodnevnih sati se posvetite nečem što je od prioritetne važnosti i što zahteva ulaganje više truda, preuzimanje višeg stepena odgovornosti i što je povezano da dugoročnim projektima. Zauzimaćete sigurne stavove i bićete puni samopouzdanja, što ćete iskoristiti da poboljšate svoje pozicije u društvu ili na poslu i da se istaknete u svom polju delovanja. Usmerite se na kreativne stvari kako biste postigni više uspeha u onome što ste planirali za danas. Intuicija će vam biti pojačana i imaćete dobar osećaj za prave stvari u pravo vreme, posebno kada je najbolje nešto obaviti i kako se postaviti u odnosima prema različitim ljudima. Vaša moć prilagođavanja će biti pojačana.                         

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Umećete da se snađete u različitim situacijama, a u odnosima sa drugima ćete naći način da se uskladite sa svima, pa čak i sa komplikovanijim osobama. Uspeh vas očekuje u svemu gde je potrebno da pokažete prodornost, dobru koncentraciju i sposobnost rešavanja problema i prevazilaženja prepreka. Imaćete priliv sveže energije, što će vas činiti pozitivno motivisanim. Imaćete dobar osećaj za finansije, što će vam doneti dobitke. Sa optimizmom ćete se upuštati u suočavanje sa izazovima, kako na poslu, tako i u drugim životnim oblastima. Sa voljenom osobom ćete uživati u zajedničkim trenucima. Vaša pokretačka energija će prijati vašem partneru. Pokazivaćete inicijativu i bićete strastveni.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
29 + 17 =