Venera pravi trigon sa Plutonom. Merkur pravi opoziciju sa Neptunom. Mesec ulazi u znak Jarca.


Bićete zainteresovani da započnu novu emotivnu vezu ili ako ste u vezi da unesu svežinu u odnose sa voljenom osobom. Razmatraćete kako da ostvarite nove zajedničke ciljeve. Pokazivaćete više pažnje, saosećanja i razumevanja prema voljenoj osobi, čime će uneti više harmonije u svoju emotivnu vezu. Imaćete potrebu da se zabavite svojim hobijem, a pojačaće vam se i kreativnost. Tokom popodneva bićete rasejani i dekoncentrisani, zbog čega se ne preporučuje da se bavite bilo kakvim zadacima koji zahtevaju jaču koncentraciju, preciznost i umni rad.                           

NOVO: Mjesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

U odnosima sa drugima nailazićete na nejasnoće i česte nesporazume. Ovaj dan vam nije pogodan za putovanja, posebno ona lokalnog tipa. Budite pažljivi u saobraćaju jer su moguće nezgode. U odnosima sa bliskim osobama i u ljubavi imaćete teškoća zbog neispunjenih obećanja, a bićete skloni i da skrivate nešto, prećutkujete ili govorite neistinu. Težićete da unesete više stabilnosti u vašu emotivnu vezu i bliske odnose u večernjim satima.


NOVO: Mjesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
15 − 3 =