Mesec pravi kvadrat sa Venerom i ulazi u znak Vodolije. Merkur pravi opoziciju sa Uranom. Mesec pravi trigon sa Marsom i kvadrat sa Uranom i Merkurom. Sunce pravi kvadrat sa Saturnom.
Ovaj dan vam nije povoljan za spovodjenje u delo novih ideja i za započinjanje nečeg novog. Nailzićete na povremena neslaganja sa piojedinim sagovornicima i razlike u mišljenjima. Budite pažljivi u saobraćaju. Izbegavajte bilo kakve stresne situacije i budite vrlo pažljivi u odnosima, posebno sa bliskim osobama, kao što su vaš emotivni partner, deca, članovi porodice uopšte.

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Bićete skloni brzopletim potezima i odlukama. Najvažnije je da to izbegavate i umesto toga da prihvatite odgovornost za rešavanje svega što vam sada pravi probleme. Osećaćete pritiske od strane drugih, posebno osoba od autoriteta, da se više posvetite dugoročnim zadacima koji od vas zahtevaju naporan rad i veliku koncentraciju, što vam neće biti lako. Nećete uspevati da stignete da sve obavite u vreme koje vam bude naloženo. Bićete pretrpani obavezama, a uz to ćete i biti umorni i iscrpljeni jer će se od vas zahtevati preteški zadaci.
NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
8 + 4 =