Mesec pravi trigon sa Venerom i u ranim jutarnjim satima pravi kvadrat sa Uranom, nakon čega ulazi u prazan hod koji će trajati do narednog dana u večernjim satima.
Vaš pristup osobama koje budete sretali na poslu i tokom dana biće sa više osećanja i svesnosti oko njihovih potreba, što će vam omogućiti da uspostavite dobar kontakt i saradnju. Koristićete nove ili nesvakidašnje metode u aktivnostima kojima se budete bavili, što će ubrzati ostvarenje vaših planova i namera. Imaćete ideje kako da nešto u svemu tome poboljšate i ubrzate ono što je već u toku. Naglasak treba da vam bude na završavanju onoga što možete dovršiti. Nije povoljno vreme za nove početke.                  

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Imaćete utisak da vam dan protiče prazno i da se ništa značajno ne dešava, što može u vama da izazove osećaj dosade i umora. U redu je da se odmarate više nego obično jer vam je ovaj dan za to pogodan. U popodnevnim satima ćete biti opušteniji i posvetićete se onome što volite i što vas ispunjava. U odnosima sa voljenom osobom vam može nedostajati motivacija i emotivi kontrakt.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
19 − 15 =