Mesec pravi sekstil sa Suncem, kvadrat sa Jupiterom, trigon sa Saturnom, opoziciju sa Neptunom i trigon sa Plutonom.Obuzimaće vas prolazno nezadovoljstvo i promene raspoloženja. Budite iskreni prema osobama koje su vam bliske i u odnosu sa voljenom osobom promenite nešto u svom pristupu. To će vam pomoći da poboljšate odnose i da unesete neophodno osveženje. U protivnom ćete osećati monotoniju i dosadu, što će remetiti sklad. Imaćete kreativnu inspiraciju i iskoristite to da se opustite i razonodite.  

NOVO: Mjesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Vaša maštovitost i intuicija će vam olakšati da ispunite dan sa više zadovoljstva. Zahvaljujući tome uspećete da u odnos sa voljenom osobom unesete više romantike. U večernjim satima ćete biti prilagodljivi u odnosu na okolnosti.
NOVO: Mjesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
14 × 11 =