07.04. Merkur pravi sekstil sa Saturnom. Mesec pravi sekstil sa Venerom i Neptunom.Bićete dobro koncentrisani, imaćete dovoljno volje i upornosti. Sve što zahteva temeljno razmišljanje, smisao za formu i strukturu, sistematičnost u pristupu aktuelnim poslovima ili drugim aktivnostima će vam biti lako da obavljate. Bićete u mogućnosti da uspešno obavite važne razgovore i postignete dogovore koji vam mogu doneti korist ili dobitke.  

NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

U odnosima sa voljenom osobom ćete biti puni pozitivnih osećanja, imaćete inicijativu za zajedničke aktivnosti i vodićete ozbiljne razgovore o zajedničkim ciljevima, što će vam oboma prijati. U večernjim satima ćete imati potrebu za više komunikacije sa partnerom o zajedničkim ciljevima i ozbiljnim planovima ali ćete u isto vreme biti vedri i zračićete toplinom.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
25 × 29 =