Sunce pravi konjunkciju sa Neptunom. Mesec pravi kvadrat sa Jupiterom, sekstil sa Plutonom, konjunkciju sa Merkurom i ulazi u znak Ovna.
Vaš kreativni potencijal će biti pojačan. Iskoristite to za sopstveno zadovoljstvo i pružite sebi lepe trenutke u kojima možete da uživate koristeći sopstvene potencijale. Na poslu ćete bićete komunikativni i raspoloženi za razgovore o raznim temama koje će i vas i vaše sagovornike opustiti jer nemate ništa da krijete, a vaša iskrenost i otvorenost će vam doneti samo pozitivne reakcije.                

NOVO: Mjesečni horoskop za Mart 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Najviše ćete imati uspeha u kreativnim poslovima i u onome što je povezano sa odnosima sa drugima. na emotivnom polju ćete uspeti da svoje dobro raspoloženje prenesete na voljenu osobu i da se prepustite čarima trenutka. Dobro ćete se razumeti sa voljenom osobom i drugim ljudima koji su vam bliski i u vašoj neposrednoj blizini. Slobodno vreme ćete provesti sa porodicom u zajedničkim aktivnostima, kao i sa voljenom osobom u prijatnim zajedničkim trenucima.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Mart 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
7 × 6 =