Mesec ulazi u znak Riba i pravi sekstil sa Uranom i kvadrat sa Venerom.
U mogućnosti ste da se uskladite sa novim trendovima i da nešto što već duđe vreme koristite u poslu, u privatnom životu, što je prešlo u rutinu i naviju, iskoristite na novi način, unoseći konstruktivne izmene i dodatke. To će vam omogućiti da budete u skladu sa aktuelnim trendovima i promenama u društvenoj sredini, kao i da sami budete efikasniji u vama važnim životnim oblastima. Ponašaćete se odgovornije u odnosima sa prijateljima, što će vam omogućiti da učvrstite iskrena prijateljstva. Iskoristite dan da se vidite sa prijateljima i uživate u zajedničkim aktivnostima.      

NOVO: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Na poslu ćete poboljšati saradnju, a doći će i do više uspeha u bilo kakvim grupnim projektima, posebmo u odnosima sa članovima raznih udruženja čiji ste član. Na emotivnom polju dolaziće do razočarenja u partnera jer vaše želje, očekivanja i potrebe u ljubavi neće biti ispunjene. Imaćwete utisak da se voljena osoba povlači od vas i da vam nešto prećutkuje i da ima neke tajne, što neće biti daleko od istine. Nailazićete na komplikacije i nezadovoljstvo u emotivnoj vezi.
NOVO: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
20 − 17 =