Uran ulazi u znak Bika. Mesec pravi sekstil sa Marsom, konjunkciju sa Suncem, ulazi u fazu Mladog Meseca, pravi konjunkciju sa Neptunom i sekstil sa Saturnom.
Na polju finansija budite pažljivi i izbegavajte povećane troškove i nove investicije. Moguce su teškoće, zastoji, otežan platni promet. To vam može poremetiti neke poslovne i privatne planove, a isto tako može dovesti i do odlaganja nečega što ste planirali i što vam je bilo važno. Izbegavajte bilo kakve vidove finansijskog rizika, kako vam to ne bi nanelo gubitke. Mada ćete imati nove ideje koje deluju dobitno, danas nije pogodno vreme da pokrećete njihovu realizaciju.               

NOVO: Mjesečni horoskop za Mart 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Umesto toga zakazujte sastanke na kojima biste razrašivali mogućnosti kasnije realizacije tih planova i pristupite analizi važnih detalja. Imaćete dobar smisao za organizaciju i komunikaciju. Aktuelne poslovne i privatne aktivnosti ćete ubrzati i bićete u svemu efikasniji. Oslonite se na intuiciju i kreativnost jer ćete u kreativnim i dugoročnim poduhvatima imati najviše uspeha. Sa voljenom osobom ćete razgovarati o zajedničkim planovima i ciljevima.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Mart 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
30 ⁄ 10 =