Mesec pravi konjunkciju sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom i ulazi u znak Vodolije, nakon čega pravi sekstil sa Marsom.
Osećaćete pojačanu motivaciju da se usmerite ka realizaciji jednog plana koji zahteva vaše puno angažovanje. Vreme je pogodno za započinjanje novih planova ali isto tako i za rešavanje onoga što vam je ostalo nedovršeno, kako vas kasnije ne bi kočilo i oduzimalo vam dragoceno vreme. Imaćewte potrebna sredstva i novčana i materijalna za pokretanje novih radnbih zadataka, umećete da se prilagodite svemu što zahteva nalaženje konstruktivnih rešenja i savesno i odgovorno ćete izvršavati vaše dužnosti. Mogli biste da pokrenete nove investicije i jedan dugoročni projekat.                 

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Vaša pokretačka energija treba da bude podržana jasnim ciljem. neophodno je da zauzmete siguran i čvrst stav i da usmerite svoju pažnju u ono što vam je prioritetno, u cilj koji vam je na prvom mestu. U odnosima sa voljenom osobom ćete osećati prolazno nezadovoljstvo, a vašem partneru neće prijati vaša zaokupljenost ličnim ciljem. Od sredine popodneva ćete uspeti da rešite neslaganja i poboljšaćete vašu vezu.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
26 + 17 =