Merkur pravi sekstil sa Uranom. Mesec pravi opoziciju sa Venerom i Suncem, postaje pun i pravi kvadrat sa Marsom.
Imaćete ideje kako da nešto kreativno sprovedete u delo i to vam može doneti uspeh i dobitke, kao i otvoriti vam vrata za nešto još bolje, ne samo u poslu nego i u svakodnevnom životu. Vaš način razmišljanja će biti brz i efikasan, lako ćete nalaziti rešenja za razne situacije, a imaćete i dobar osećaj za odnose sa drugima. U ostvarivanju planova ćete imati višak energije i biće vam lakše da napredujete bez obzira čime se bavite. U odnosima sa voljenom osobom imaćete dobar osećaj za ono što je vašem partneru potrebno i naći ćete način da to pružite. Svoje duboka osećanja ćete poklanjati na način koji će više nego prijati vašem partneru.                      

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Očekuju vas lepi i skladni zajednički trenuci. Unapredićete i međusobnu komunikaciju. U drugom delu dana nećete biti zadovoljni situacijom na poslu, u kući u odnosima sa bliskim osobama, u emotivnoj vezi. Može vas i trenutna finansijska situacija pritiskati. To je sve prolazno i postoji mogućnost rešenja ali danas nije pravo vreme da bilo šta započinjete u tom pravcu. Pun Mesec će vas činiti preosetljivim, što će uticati na vaše promene raspoloženja. Posvestite se svom hobiju i nađite način za bilo kakv vid psihofizičke relaksacije koji bi vam prijao i omogućio vam da se maksimalno opustite.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
22 + 13 =