Mesec pravi kvadrat sa Venerom. Jupiter pravi konjunkciju sa Plutonom. Mesec pravi trigon sa Uranom.
Osećaćete pojačanu motivaciju da se upustite u istraživanje mogućnosti koje su vam na raspolaganju i da koristite šanse koje vam se ukažu. Razmatraćete načine na koje biste mogli da uvećate vaše finansijsko stanje i ostvarite vanredne dobitke. Bićete prilično prodorni u svemu što vas bude interesovalo. Umećete da se prilagodite okolnostima i ljudima sa kojima budete u kontaktu i biće vam lako da rešavate eventualne prepreke i teškoće ako se ukažu. 

NOVO: Mjesečni horoskop za april 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Osećaćete pojačani optimizam, imaćete dovoljno energije za sve što vam bude na umu. Izbegavajte da brzate i da se bavite novim idejama, već se držite proverenih metoda i onoga za šta ste sigurni i gde je vaša veština već dokazana. Na polju ljubavi vam je ovo dobar dan za poboljšanje emotivne veze i za unošenje kvalitetnih promena u vaš odnos sa partnerom. Umećete da se jedno drugom prilagodite i ostvarite nešto što ste ranije započeli zajedničkim snagama, što će vas oboje činiti srećnim i radosnim.
NOVO: Mjesečni horoskop za april 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
27 ⁄ 27 =