Mesec pravi sekstil sa Saturnom. Merkur pravi konjunkciju sa Suncem. Mesec pravi sekstil sa Venerom, trigon sa Neptunom i sekstil sa Plutonom. Venera pravi opoziciju sa Neptunom.


U mogućnosti ste da jasno sagledate vaše zamisli i planove i da osmislite najbolji način za postizanje ciljeva u narednom periodu, bez obzira da li se radi o poslovnim ili vašim ličnim ciljevima. Bićete komunikativni, umećete da se dogovarate sa svima o svemu i da jasno planirate. Bićete organizovaniji nego obično. Iskoristite svoju mašrovitost i kreativnost, kako biste poboljšali svoju usmerenost ciljevima. Bićete više posvećeni sebi, pa bi bilo poželjno da izbegavate druge ljude, da se povučete. U pritivnom, nećete biti u stanju da se drugima posvetite i pružite im pažnju koja im je potrebna, što će izazivati napetosti u odnosima. U odnosima sa voljenom osobom postoji mnogo toga što će i vama i njoj-njemu delovati nejasno i što će ometati sklad u vašoj vezi, čak će vas dovesti i do raznih sumnji jedno u drugo.                        

NOVO: Mjesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Uzajamna osećanja će biti kontradiktorna i možete se naći na različitim stranama. Izbegavajte tajne, posebno upuštanje u tajne veze jer bi vam to donelo probleme na više strana. Posebno ako već imate neke tajne za koje vaš partner može lako da sazna ali i da iz toga iskonstruiše svoje viđenje koje još više odstupa od realnosti. Traženjem zajednički prihvatljivog rešenja bićete na dobrom putu da izbegnete sukobe i dođete do načina kako da izađete iz nejasnoća.


NOVO: Mjesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
26 ⁄ 13 =