Mesec pravi sekstil sa Jupiterom.
Optimistički ćete pristupati svemu što ste planirali da obavite tokom dana i svemu što vas zatekne sticajem okolnosti. Imaćete dobar osećaj za novac, investicije i troškove, što vam može doneti dobitke. U svemu tome će biti pojačana vaša intuicija pa će vam to omogućiti da postignete bolje rezultate od očekivanih, kako po pitanju finansijskih, materijalnih, poslovnih i drugih dobitaka i ostvarenja. Ako se bavite nečim kreativnim, profesionalno ili iz hobija, imaćete pojačanu inspiraciju i korisne ideje koje ćete umeti da upotrebite u praksi.               

NOVO: Mjesečni horoskop za Mart 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

U odnosima sa drugima ćete znati kako da se postavite da privučete pozitivnu pažnju i ostavite dobar utisak. Na emotivnom polju, u odnosima sa voljenom osobom, ostvarićete bolju bliskost. Uspeh vas očekuje u komunikaciji, pregovorima, dogovorima, saobraćaju na kraće relacije i u nalaženju efikasnih idejnih rešenja. Bićete prilagodljivi u odnosu na druge ljude i okolnosti. Ovo može da vam bude dinamičan i uspešan dan ako dobro iskoristite mogućnosti koje su vam na raspolaganju.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Mart 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
24 + 25 =