Mesec ulazi u znak Jarca, pravi kvadrat sa Marsom i opoziciju sa Merkurom.
Osećaćete pojačanu napetost i nemir što će dovoditi do konfliktnih situacija u vašim odnosima. najbolje je da izbegavate rasprave sa drugima i da prepodnevne sate provedete baveći se nekim vidom fizičkih aktivnosti, sportskim aktivnostima ili rekreacijom u prirodi. To će vam omogućiti da višak energije preusmerite korisno, da ispraznite iz sebe negativnu energiju i bes i napunite se pozitivnom energijom i dođete u ravnotežu. Budite pažljivi u odnosima sa drugima. Emotivno nezadovoljstvo će vas pritiskati na više polja. Nećete biti zadovoljni situacijom na poslu, u kući u odnosima sa bliskim osobama, u emotivnoj vezi.               

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Može vas i trenutna finansijska situacija pritiskati. To je sve prolazno i postoji mogućnost rešenja ali danas nije pravo vreme da bilo šta započinjete u tom pravcu. Potrebno je da svoje napore usmerite na ono što možete da pozavršavate, na nešto što ste odugovlačili prethodnih dana, kao i na rutinske aktivnosti. U večernjim satima ćete osećati ponovo nemir i napetost čiji uzrok će biti u vašoj podsvesti i nečem što ste potisnuli. Potrebno vam je više odmora..

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
30 − 28 =