Mesec pravi sekstil sa Jupiterom, konjunkciju sa Neptunom i sekstil sa Plutonom i Saturnom.
Usmerite se ka rešavanju važnih poslovnih pitanja i usmerite više energije u razvoj dugoročnih poslovnih projekata. Ovaj dan vam je pogodan za dovršavanje svega što je ušlo u završnu fazu. Vaše misli i vaše emocije će skladno funkcionisati, što će vam davati jasan smer i umećete da rešavate komplikovane situacije. Vaša intuicija će biti pojačana. Mogli biste da se bavite nečim kreativnim u slobodno vreme jer ćete za to imati inspiraciju.

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Na emotivnom polju vam je ovo povoljan dan za razgovore sa voljenom osobom o zajedničkim ciljevima, zajedničkim temama, interesovanjima, dogvorima oko zajedničkih obaveza ali i za zabavu i razonodu u slobodno vreme. Prema partneru ćete ispoljavati nežnost i bićete romantični, a njemu će to prijati.

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
23 − 4 =