Mesec pravi trigon sa Marsom, ulazi u znak Vodolije, pravi kvadrat sa Uranom i sekstil sa Suncem.
Ovaj dan vam je pogodan za dovršavanje onoga što je u završnoj fazi. Ukoliko imate finansijske obaveze koje kasne ili se odugovlače, bićete u mogućnosti da bar deo toga rešite danas. Imaćete dobar osećaj za novac, transakcije, kao i za otzbiljan i odgovoran pristup raznim drugim obavezama. Razrada jedne ideje vam neće ići od ruke i shvatićete da sada nije pravo vreme da se time bavite, već da se držite sigurnih i proverenih načina za ostvarivanje ciljeva.                            

NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Na poslu se bavite samo rutinskim zadacima i ne pokrećite ništa novo. Jedino što možete da činite neometano u vezi novih stvari je razmatranje, planiranje, informisanje i priprema. na polju ljubavi tokom većeg dela dana stanje bez promena, a u večernjim satima vam se otvara mogućnost za razgovore o novim tajedničkim temama i planovima, što će i vas i vašeg partnera oraspoložiti.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
2 − 1 =