Pluton kreće direktno. Mesec pravi sekstil sa Suncem. Merkur ulazi u znak Škorpiona. Mesec pravi kvadrat sa Neptunom i konjunkciju sa Jupiterom.
Bićete prilagodljivi u odnosu na ljude i okolnosti. Vaša ličnost i autoritet, kao i integritet doći će do pozitivnog izražaja i bićete zapaženi. To će vam omogućiti da postignete planirane ciljeve u poslu i privatno. Od sredine prepodneva ćete se razbistriti i vaša koncentracija, budna svest i pažnja će postati izoštreni. Moći ćete da se upustite u aktivnosti koje zahtevaju prodornost uma i traganje za konstruktivnim rešenjima. 

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Vaša komunikacija će biti vrlo jasna i umećete da nađete zajednički jezik sa različitim ljudima. U kasnijem delu dana ćete biti motivisani da se više krećete i budete angažovani oko nečega što zahteva ulaganje napora. U odnosima sa voljenom osobom ćete postići ravnotežu koja vam je oboma potrebna i vaša veza će funkcionisati skladno, pa ćete se osećati ispunjeno.
NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
27 − 2 =