Mesec pravi opoziciju sa Saturnom, trigon sa Neptunom i opoziciju sa Plutonom. Venera ulazi u znak Raka..Na početku dana ćete se osećati pritisnuti brigama i opterećeno. U odnosima na poslu i privatno moguće su nesuglasice i neslaganja. Osećaćete kako vas drugi ljudi i okolnosti pritiskaju. Sredinom prepodneva vaš kreativni potencijal će biti uvećan, što će vam doneti uspeh u onome što budete radili, kako poslovno, tako i privatno. Nedostajaće vam u izvesnoj meri sposobnost prilagođavanja drugim ljudima i okolnostima, što će izazivati prolazne i kratkotrajne nesuglasice i smetnje. 

NOVO: Mjesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

U drugom delu dana ćete se okrenuti svojoj porodici i voljenoj osobi i pokazaćete više brige i pažnje nego što to obično činite. Unećete nešto novo u svoje odnose što će dovesti do poboljšanja i neophodne promene. Vaša empatija prema drugima će biti pojačana, a to će prijati najviše osobama sa kojima ste najbliže emotivno povezani.
NOVO: Mjesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
29 − 19 =