Venera pravi trigon sa Marsom. Saturn kreće direktno. Mesec pravi sekstil sa Uranom. Mars pravi kvadrat sa Saturnom.
Početkom radnog dana ćete povlačiti mudre i dobitne finansijske poteze što će uneti stabilnost u vaše polje finansija. Poboljšaćete i neke vaše radne veštine. Imaćete dobar osećaj čime je potrebno da se bavite i na koji način da biste bili na dobitku. Od ruke će vam ići oblasti ekonomije i građevinarstva. Od sredine prepodneva do sredine popodneva bi bilo najbolje da se bavite samo rutinski i ranije započetim obavezama. Budite pažljivi kada se radi o velikim poslovnim ili privatnim projektima i nečemu što je od dugoročnog značaja jer ćete na tim poljima nailaziti na zastoje i teškoće. Ovo će vam biti jedan od težih dana jer ćete biti primorani da ulažete velike napore kako biste obavili obaveze dok će napredak biti neznatan ili ga uopšte neće biti. Lako može doći do zastoja. U odnosima sa drugima ćete se suočavati sa problemima, nesporazumima, čak je moguće da dođe do svađe i poremećenih odnosa.

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Na polju ljubavi vas u prvoj polovini dana očekuje prijatano i uzbudljivo raspoloženje. Između vas i voljene osobe će se rasplamsati strasti što će uneti svežinu u vašu vezu i dovesti do zbližavanja. Imaćete inicijativu i umećete da svog partnera pokrenete na zajedničku akciju koja će prijati i vama i njemu. U drugom delu dana budite pažljivi i prema emotivnom partneru jer i na polju ljubavi može da dođe do ozbiljnijih nesporazuma i nesklada. Osećaćete se pritisnuti i teško ćete reagovati na bilo čije pritiske, bićete nagli i nepromišljeni. Osećaćete i malodušnost.

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
26 + 16 =