Venera pravi sekstil sa Jupiterom. Mesec pravi kvadrat sa Saturnom, sekstil sa Jupiterom, konjunkciju sa Venerom i kvadrat sa Plutonom.
Ovaj dan vam je pogodan za sređivanje doma i onoga što ste u pogledu porodičnih i kućnih, privatnih aktivnosti, ranije započeli ali ste ih odložili zbog nedostatka vremena, sredstava ili drugih ometajućih okolnosti. Sada možete da polako nastavite da uvodite red u svoje okruženje. Više pažnje ćete pridavati svom zdravlju, pa vam je ovaj dan pogodan za izlet u prirodu, šetnju i rekreativne fizičke aktivnosti. U popodnevnim i večernjim satima ćete biti raspoloženi za razonodu, vaša kreativnost će biti pojačana, a umećete i da se prilagodite drugim ljudima i okolnostima. S vremena na vreme tokom dana osećaćete kratku i prolaznu uznemirenost bez jasnog razloga.  

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Izbegavajte ishitrene reakcije, posebno u odnosima sa drugima. Raspoloženje će vam biti promenljivo ali većinom pozitivno. Na emotivnom polju vam je ovo jedan od boljih dana jer ćete da voljenom osobom ostvariti bar jednu zajedničku želju i postići ćete više sklada i bliskosti. Vaša strastvenost će biti pojačana. Ostvariće vam se jedna želja u ljubavi. Imaćete dobar osećaj šta je vašem partneru potrebno i potrudićete se da ga obradujete, što će uneti više sklada i lepih osećanja između vas dvoje.
NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
30 × 10 =