Mesec pravi konjunkciju sa Suncem i opoziciju sa Uranom. Sunce pravi opoziciju sa Uranom. Mesec pravi sekstil sa Saturnom.
Uspećete da se prilagodite okolnostima i osobama koje budete sretali na poslu i privatno. Obratite više pažnje i umerite svoje napore ka ostvarivanju dugoročnih i prioritetnih ciljeva. Ovaj dan vam nije pogodan za započinjanje bilo čega novog. Jedino što vam može biti od koristi je mogućnost završetka nečega što je u fazi završetka.

NOVO: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

U odnosima sa nadređenima i osobama od autoriteta budite pažljivi jer ćete se razilaziti u stavovima i to može da prouzrokuje napetost u odnosima. Bićete skloni ishitrenim reakcijama, nervozni, a osećaćete se i emocionalno nestabilno. To može negativno da utiče i na vaš ljubavni život. U kasnijem delu dana ćete uspeti da prevaziđete nesuglasice u odnosima sa voljenom osobom i drugima.
NOVO: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
25 × 17 =