Mesec pravi konjunkciju sa Uranom i sekstil sa Suncem.Posvetite više vremena planiranju predstojećih aktivnosti i organizovanju svega što vam je neophodno u tom delu. Imaćete više mogućnosti da se angažujete oko intenziviranja onih aktivnosti i poslovnih zadataka koji su u toku i da ostvarite željeni napredak. U slobodno vreme je poželjno da se pozabavite svojim emocijama i odnosima sa drugima, posebno bliskim osobama. Imaćete dublje uvide u ono što prouzrokuje vaše povlačenje i što vam stvara brige i strahove.

NOVO: Mjesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Prepoznaćete određeni obrazac vaših reakcija kada ste pod pritiskom i bićete u prilici da promenite nešto u svojim reakcijama zahvaljujući tim uvidima. To će vam omogućiti da ublažite teškoće na emotivnom polju, posebno u bliskim odnosima i u emotivnoj vezi. Na polju ljubavi je potrebno da se vi i vaš partner prilagodite koliko je moguće međusobnim potrebama i željama.
NOVO: Mjesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
1 + 2 =