Mesec pravi opoziciju sa Uranom, trigon sa Merkurom, sekstil sa Jupiterom, trigon sa Neptunom i sekstil sa Plutonom.




Usmerite se na rešavanje zadataka koji su vam prioritetni i problema na koje ste nailazili u prethodnim danima na poslovnom i privatnom polju. Imaćete dobru koordinaciju u sprovođenju planova u delo. Vaš način razmišljanja će biti u skladu sa vašim osećanjima. Vaša radna veština i lični kvaliteti će biti pojačani, što će vam omogućiti da se stabilizujete i da ostvarite dobar deo onoga što ste planirali za danas. Bićete vešti u finansijskim pitanjima i zainteresovani za oblasti u kojima možete da se usavršavate. Vaša kreativnost će biti pojačana, što će vam pomoći da ostvarite napredak u svakodnevnim aktivnostima. Uspeh ćete imati ako se bavite nekom vrstom zanimanja gde važnu ulogu imaju kreativna rešenja ili maštovitost. Intuicija će vam biti pojačana što će vas voditi pravim putem ka cilju i omogućiti vam da se postavite na adekvatan način u pravom trenutku u raznim životnim situacijama.     

NOVO: Mjesečni horoskop za AVGUST 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.




Bićete motivisani da se prihvatite važnih obaveza i to ćete učiniti sa pozitivnom energijom i optimizmom. Lako ćete uspevati da izađete na kraj sa komplikovanim situacijama ako se pojave. Bićete prilagodljivi u odnosu na situacije koje vam se budu dešavale i u odnosu na većinu osoba koje budete sretali kako na poslu tako i privatno. U onome što činite bićete prodorni i vaša moć rešavanja komplikovanih situacija biće pojačana. Na polju ljubavi ćete biti romantični i strastveni. U večernjim satima ćete osećati potrebu za voljenom osobom, a ako ste sami, biće vam potrebno društvo nekog ko vam je blizak. Potrudićete se da poboljšate odnose sa drugima. Prijao bi vam izlazak, druženje i razgovori sa bliskim prijateljima i voljenom osobom.

NOVO: Mjesečni horoskop za AVGUST 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
26 × 28 =