Merkur pravi kvadrat sa Plutonom. Mesec pravi trigon sa Saturnom, opoziciju sa Neptunom, kvadrat sa Jupiterom i trigon sa Plutonom.
Osećaćete napetost i uznemirenost iz nevidljivog izvora. Neće vam biti jasno odakle dolazi to što osećate, pa se može dogoditi da vas obuzima iracionalan strah, da budete dekoncentrisani, da reagujete impulsivno na nekoga ili nečije reči. Imaćete osećaj kako vam mnogo toga u vašem okruženju smeta, a najviše će vam smetati razne sitnice, nešto na šta obično ne obraćate pažnju. 

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Nećete uspevati da se prilagodite drugim ljudima niti okolnostima, pa je važno da izbegavate konfliktne situacije i donošenje važnih odluka. Budite pažljivi u rukovanju novcem jer ćete biti skloni da potrošite preko limita koji ste sebi odredili. U večernjim satima ćete biti opušteniji i moći ćete jasnije da razmišljate i delujete.
NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
28 ⁄ 14 =