Neptun kreće direktno. Mesec pravi kvadrat sa Neptunom.
Budite pažljivi u obavljanju važnih aktivnosti. Bićete dekoncentrisani, rasejani i pažnja će vam lutati. Možete se osećati neispavano, umorno, bez energije. To može da ima veze i sa zdravstvenim stanjem u slučaju da je naišla kakva virusna infekcija ili ste se možda prehladili. Izbegavajte alkoholna pića i više odmarajte. U obavljaju svakodnevnih aktivnosti ćete nailaziti na velike gužve i nećete uspevati da se dovoljno usmerite na važne stvari. Ometaće vas emotivna uznemirenost.                  

NOVO: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Više nego obično će vašu pažnju odvlačiti razni ljudi koji će vas opterećivati sopstvenim problemima i oduzimaće vam vreme zahtevima koji neće biti primereni situaciji. To će vas činiti i nervoznim, pa ćete mnogo vreme i reči utrošiti na objašnjavanje nečega što nije na vama da objašnjavate ali neće biti nikog drugog ko bi mogao da bilo šta u datim situacijama pomogne ili obavi, tako da će sve biti na vama. Nesporazuma će biti na svakom koraku. Budite pažljivi u rukovanju novcem i izbegavajte veće i nepotrebne troškove. Na emotivnom polju osećaćete nedostatak podrške i pažnje od strane voljene osobe.
NOVO: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
48 ⁄ 24 =