Mesec pravi opoziciju sa Jupiterom, ulazi u znak Lava, pravi opoziciju sa Saturnom, sekstil sa Suncem i kvadrat sa Uranom.
Budite pažljivi u rukovanju novcem i izbegavajte nepotrebne troškove. Bićete skloni brzopletim i nepromišljenim potezima kada se radi o novcu, pa se može dogoditi da uložite veću sumu u nešto što se neće pokazati kao dobitna kombinacija. Najbolje bi bilo da se posvetite samo rutinskim aktivnostima i nečem što je već u toku i što ne zahteva veliko ulaganje truda i vremena. Budite pažljivi u odnosima jer ćete osećati napetost i lako može da dođe do prolaznih konflikata. Obratite pažnju na prepreke koje će se postaviti na vašem putu do cilja u vidu otežanih okolnosti koje će vas usporavati.               

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Ovo se posebno odnosi na vaš rad na poslovima ili planovima koji su dugoročnog tipa i koji zahtevaju sistematičnost. Nećete biti u mogućnosti da realno sagledate neke činjenice, što bi moglo da vam nenese nekakvu štetu ili finansijski gubitak.Potrebno je da nađete način da umanjite napetosti. Više odmora i relaksacije vam je neophodno. Na polju ljubavi ćete ispoljavati strastvenost ali će vaše potrebe biti u suprotnosti sa potrebama vašeg partnera. Ovaj dan nije pogodan za započinjanje nove emotivne veze.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
38 ⁄ 19 =