Mesec pravi kvadrat sa Suncem i ulazi u zadnju četvrt, nakon čega pravi sekstil sa Venerom. Mars pravi kvadrat sa Neptunom. Mesec pravi sekstil sa Merkurom.Ovaj dan vam nije pogodan za započinjanje bilo čega novog. Najbolje je da se usmerite na rad na već započetim projektima, aktivnostima i radnim zadacima, kao i da se potrudite da dovršite nešto što ste priveli kraju. Izbegavajte alkoholna pića. Bićete uznemireni, napeti, rasejani, konfuzni i skloni naglim i nekontrolisanim reakcijama, ulascima u konflikte i nailazićete na teškoće u realizaciji planiranih ciljeva.   

NOVO: Mjesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Pritiskaće vas teške emocije, brige, moguće i strahovi. S druge strane, vaš način razmišljanja će biti sitematičan, stabilan, što će vam pomoći da izađete na kraj sa emotivnom haotičnošću koju ćete osećati. Umećete da racionalno sebi predočite šta vam se dešava i koji bi mogli biti razumni razlozi vaše uznemirenosti, pa ćete preduzeti nešto da ne bude većih posledica. U odnosima sa drugima, posebno u ljubavi, moguće su prevare, zavist i razne druge negativne pojave.   

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
11 + 3 =