Mesec pravi trigon sa Merkurom i Suncem i sekstil sa Uranom.
Osećaćete potrebu da se krećete i bićete komunikativni, preduzimljivi i puni informacija koje ćete umeti da iskoristite za lakše postizanje sopstvenih ciljeva. Održavaćete poslovne sastanke i komunikaciju sa poslovnim partnerima, kolegama, saradnicima, bićete dobro organizovani i spremni da za kratko vreme obiđete više osoba u bližoj okolini sa kojima ćete se dogovarati oko onoga što vam je prioritetno.

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
U svom nastupu ćete pokazati više ljubaznosti i predusretljivosti i zračićete pozitivnom energijom, što će vam omogućiti da sklopite korisne dogovore i ispunite dan uspehom i zadovoljstvom. Bićete u mogućnosti da ostvarite finansijske dobitke. Na polju ljubavi ćete imati inicijativu kako da provedete slobodne vreme sa voljenom osobom i da pri tome oboje uživate i budete zadovoljni. Pružaćete voljenoj osobi iskrene emocije i bićete otvoreni da primite ono što vaš partner može da vam pruži, da lepim uzvratite i da budete od podrške.

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
14 − 1 =