Mesec pravi kvadrat sa Merkurom i Neptunom. Venera ulazi u znak Riba.
Pazite na novac jer ćete biti skloni da prekomerno potrošite, što vam može doneti teškoće. Izbegavajte da ističete previše sebe i svoje vrline i da se poredite sa drugima jer bi to moglo da vam pravi smetnje u odnosima. Bićete skloji idealizaciji drugih ljudi i okolnosti u vašem životu i nerealnom sagledavanju činjenica, što vam može naneti štetu. U mogućnosti ste da ovaj dan ispunite privatnim aktivnostima koje će vam na dugoročnom nivou doneti više zadovoljstva i ličnog ispunjenja.                            

NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

U popodnevnim satima bi vam prijao odmor i relaksacija. Zainteresovani ste za poboljšanje svojih odnosa sa drugima i ostvarivaćete plodne kontakte. Na emotivnom polju vas očekuje sklad i razumevanje u odnosima sa voljenom osobom. U večernjim satima ćete biti pozitivno raspoloženi i širićete prijatne vibracije oko sebe, čime ćete i druge ljude činiti raspoloženima. Imaćete razumevanja za druge i bićete raspoloženi za ozbiljne razgovore i razmenu mišljenja. Vodićete plodne razgovore sa članovima svoje porodice.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
29 − 18 =