Mesec ulazi u znak Riba i pravi sekstil sa Uranom, kvadrat sa Suncem, ulazi u zadnju četvrt i pravi trigon sa Marsom.Ovaj dan će vam biti ispunjen akcijom. Bićete veseli, optimistički raspoloženi i komunikativni. U odnosima sa drugima ćete umeti da preuzimate vođstvo i da druge podstičete na aktivnosti. Pružiće vam se pogodne mogućnosti da realizujete jednu vašu ideju koja može pozitivno uticati na vašu popularnost. Imaćete dobar osećaj za važne stvari u odnosu. Umećete da se prilagođavate raznim situacijama i drugim ljudima.                    

NOVO: Mjesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Dobro bi vam došlo da slobodno vreme iskoristite za bavljenje fizičkim ili rekreativnim aktivnostima jer će to pozitivno uticati na vaše raspoloženje, kao i na vaše zdravlje.U odnosima sa voljenom osobom ćete biti puni inicijative, podrške i davaćete svom partneru podsticaje da se pokrene i da vam se pridruži u zajedničkim aktivnostima. Pronaći ćete nova zajednička interesovanja što će uneti više sklada u vašu vezu.
NOVO: Mjesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
30 ⁄ 15 =