Mesec pravi opoziciju sa Neptunom, sekstil sa Venerom, trigon sa Plutonom i kvadrat sa Jupiterom. Venera pravi sekstil sa Plutonom. Mesec pravi sekstil sa Merkurom i ulazi u znak Vage.
Sa više entuzijazma i sa jasnijim planom ćete pristupiti svojim dužnostima. Bićete bolje organizovani i imaćete bolju koordinaciju sa kolegama i osobama koje srećete u poslu i svakodnevnim aktivnostima. Budite pažljivi u rukovanju novcem jer vas očekuju komplikovane novčane situacije i uvećani troškovi. Nije povoljan dan za nove investicije. Sa voljenom osobom ćete imati dan pun uzbuđenja koja će na oboje delovati podsticajno i uneće svežinu u vašu vezu. 

NOVO: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Partneru ćete predložiti nešto što će ga oraspoložiti i pokrenuti iz dosade u koju je u proteklom periodu donekle zapao. Ako ste slobodni bićete skloni avanturi koja će vam ulepšati dani koja ima mogućnosti da preraste i u nešto više, ali ako se to ne dogodi nećete žaliti. U večernjim satima ćete biti romantični i zaneseni.
NOVO: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
30 ⁄ 15 =