Mesec pravi sekstil sa Jupiterom.Ovo vam je pogodan dan za poboljšanje odnosa, na prvom mestu sa emotivnim partnerom. Osobi sa kojom ste u vezi ćete poklanjati pažnju i podršku. Bićwete prilagodljivi u odnosu na osobe koje budete susretali i okolnosti na koje budete nailazili. Voljenoj osobi ćete pristupiti sa osmehom, vedrinom, toplinom, što će doprineti poboljšanju kvaliteta vašeg odnosa. Umećete da voljenu osobu oraspoložite i pokažete da vam je stalo do nje.                   

NOVO: Mjesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Na poslovnom polju ćete biti ljubazni sa radnim kolegama, klijentima i drugim osobama. Imaćete dobar osećaj za formu i estetiku, Uspeh ćete ostvariti ako se bavite dizajnom ili umetničkim zanimanjem. Imaćete dobar osećaj za rukovanje novcem i za investicije, što vam može doneti dobitke. Vi sami ćete uspeti da zablistate kao ličnost.
NOVO: Mjesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
10 × 9 =